Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Hanna Lidström kandiderar till att bli språkrör – vill värva Samir Badran

Foto: TV3
Foto: TV3

”Paradise hotel: Förspelet”-deltagaren Hanna Lidström kandiderar till att bli språkrör för Miljöpartiets ungdomsförbund.  Samtidigt öppnar politikern för att söka till sexsåpan igen – och svarar på Samir Badrans sågning
– Det var så himla taskigt, säger hon och berättar om planen att värva Samir för valkampanjen.

Hanna Lidström, till vardags klimatpolitisk talesperson för Grön Ungdom, Miljöpartiets ungdomsförbund, deltog i ”Paradise hotel: Förspelet” i våras. Hon fick snabbt stöd av kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke, mp, som Hanna arbetat som pressassistent åt. På Instagram storhyllade ministern ”Paradise hotel”-deltagaren. Men politikern lyckades inte knipa en plats i sexsåpan. I stället sågades hon av Samir Badran.
– Lars Ohly är typ roligare och mer intressant än henne, sa Samir Badran då.

LÄS MER: Alice Bah Kuhnkes hyllning till ”PH”-Hanna Lidström

Nu har Hanna Lidström meddelat att hon kandiderar till posten som språkrör för Grön Ungdom.
– Jag har tänkt på det i tre år. Men det var nog i somras som jag bestämde mig. Jag tycker att jag har ett ganska starkt stöd. Jag fokuserar mycket på klimatpolitik och det tror jag att många är sugna på att fokusera mer på. Jag tycker att frågan försvunnit i väg lite, säger hon.

Samtidigt passar Hanna Lidström på att svara på Samir Badrans diss. Hanna Lidströms plan är att värva honom till valkampanjen.
– Det var så himla taskigt. Jag tror att han måste låta mig bjuda honom på en fika så jag får visa honom vem jag är på riktigt. Då tror jag inte skulle tycka det längre. Jag har inte tänkt på att ta med honom i kampanjen. Men det är ju jättesmart. Jag ska göra mitt bästa för det, säger hon och skrattar.

LÄS MER: Samir Badrans diss – mot politikern i ”Paradise hotel: Förspelet”

I helgen håller valberedningen ett möte för att besluta vilka de ska nominera. Skulle kandidaturen inte gå vägen har Hanna Lidström en ny plan – i så fall söker hon till ”Paradise hotel” igen.
– Om jag inte blir vald är det en jättebra plan b. Jag tror absolut att man kan dra lärdomar av att vara med i ”Paradise hotel”. Det är en ganska stor brist att inga politiker varit med där. Man lär sig hur människor fungerar och hur man får genomslag för idéer, säger Hanna Lidström.

Av: Johannes Selåker

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej