Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

Kaos på ”Paradise hotel”-deltagarnas efterfest: ”En stor besvikelse”

Foto: Linda-Marie Nilsson
Foto: Linda-Marie Nilsson

Det är kaos på ”Paradise hotel”-deltagarnas efterfest. Flera av årets profiler är besvikna – på att det är för mycket folk på VIP-hyllan under festen som de själva ordnat.
– Det går inte att röra sig. Det är katastrof. En stor besvikelse. Det är uselt, säger Jonathan Hermansson.

Under onsdagsnatten firade vinnarna av årets ”Paradise hotel”, Robin ”Mos” Andersson och Josefine Caarle, segern på en efterfest. Men finalfesten, som deltagarna själva arrangerat, urartade. Förutom årets deltagare var också profiler från tidigare år på plats, däribland Saga Scott, Samir Badran och Paulina ”Paow” Danielsson.

Men många fler än ”Paradise hotel”-profilerna befann sig också på plats för att festa och ville träffa deltagarna – vilket gjorde att festen slutade i kaos.
– Jag hatar detta. Jag ramlade för att någon puttade mig. Jag vill bara hem. Jag förväntade mig att alla från ”PH” skulle gå hit och ha en rolig kväll tillsammans, men det är så mycket annat folk här. Jag blir ledsen. Det spelar ingen roll vem man är, säger Emelie ”Diddi” Didriksson.

LÄS MER: Robin ”Mos” Andersson skänker bort vinstpengar efter mammans död


Också flera andra deltagare uttryckte ilska och besvikelse under nattens festligheter. Festen, som deltagarna själva ordnat och inte TV3, blev inte riktigt som de hade tänkt sig.
– Det går inte att röra sig. Det är katastrof. En stor besvikelse. Det är uruselt. Det var inte alls vad jag tänkt mig, jag trodde att PH-deltagarna skulle vara ensamma på VIP:en. Nu är det så fullt att man får hålla andan, säger Jonathan Hermansson.

Vinnarna, Josefine Caarle och Robin ”Mos” Andersson, hoppade upp på ett bord på VIP:en och dansade på efterfesten. Nere på VIP:ens dansgolv var det fullt, till de andra deltagarnas missnöje.
– Det är så sjukt, det är för mycket folk som inte ska vara här. Det är inte alls som planerat. Det är så dåligt, säger deltagaren Abed Alnatour och får medhåll från Emma Andersson:
– Det är så mycket folk. Det skulle inte vara såhär. Jag fattar ingenting, säger hon.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej