Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Robin ”Mos” Andersson och Josefine Caarle vann ”Paradise hotel” 2015

Foto: TV3 / Ann Jonasson
Foto: TV3 / Ann Jonasson

 

 

Robin ”Mos” Andersson, 23, och Josefine Caarle, 20, tog hem årets ”Paradise hotel”. I natt firar deltagarna den historiska jordskredssegern i dokusåpan med en vild fest på nattklubben Café Opera i Stockholm.
– Jag har inte kunnat ta in det, det är så mäktigt. Jag är så lycklig, säger Robin ”Mos” Andersson.

Det blev en överlägsen seger för deltagarna Robin ”Mos” Andersson och Josefine Caarle i årets final av ”Paradise hotel”. När de gamla deltagarna lagt sina röster stod det klart att paret hade vunnit – och fått varenda en av rösterna.
– Det känns overkligt! Det är svårt att fatta att ”Shit, jag har vunnit ‘Paradise hotel'”. Jag har inte kunnat ta in det, det är så mäktigt att alla röstade på oss. Jag är så lycklig, säger Robin ”Mos” Andersson.
Inte heller Josefine Caarle kunde ta in den historiska jordskredssegern.
– Jag har inte landat än, men det känns sjukt bra. Det är en otrolig vinst. Jag och Mos checkade in ihop och nu vann vi. Det är som en saga, säger hon.

LÄS MER: Josefine Caarle: ”Jag hade kunnat falla för Robin ”Mos””

Men vägen fram till vinsten var hård. Redan när de kom in som jokrar andra dagen vände sig gruppen emot dem. Robin ”Mos” Andersson mobbades och ville lämna dokusåpan.
– Mos ville hoppa av i början och jag försökte stötta honom. Alla var emot oss och det kändes som ett hopplöst fall. Men sedan vände det. När alla stod hos oss i finalen… Det var sjukt mäktigt, säger Josefine och får medhåll från Robin ”Mos”:
– Vi hade en tuff start där jag mådde dåligt. Men vi började på botten och avslutade på toppen. Det är sjukt, säger han.

LÄS MER: Sanningen om bråket mellan Josefine Caarle och Robin ”Mos” Andersson

Foto: Ann Jonasson / Expressen
Foto: Ann Jonasson / Expressen

Robin ”Mos” Andersson förlorade sin mamma i cancer precis före inspelningarna av dokusåpan. Nu ska han ge bort en del av vinstsumman på 250 000 kronor till Cancerfonden.
– Jag hade tänkt redan innan programmet att om jag vinner så ska jag ge lite till cancerforskningen. Det känns viktigt, säger han.

LÄS MER: Robin ”Mos” Andersson och Josefine Caarle: ”Vi hade inte sex”

Efter segern kommer vinnarna att fira sent inpå natten på nattklubben Café Opera i Stockholm.
– Vi kommer att gå all in! Det blir jättemycket ös. Vi ska ta vara på kvällen. Det blir väldigt sent hoppas jag, säger Josefine och får medhåll från Robin ”Mos”:
– Det kommer att bli vilt, säger han.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej