Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Zannie Hahn och Abed Alnatour attackerade på nattklubb: ”Obehagligt”

Foto: Privat
Foto: Privat

I helgen attackerades ”Paradise hotel”-deltagarna Abed Alnatour och Zannie Hahn under ett bargig. En person ska ha skrikit nazistiska ord och sedan rivit sönder en av tv-profilernas tröjor.
– Det var obehagligt, säger Zannie Hahn.

Det var precis före stängning på en nattklubb i Norrland i helgen som ”Paradise hotel”-deltagarna Zannie Hahn och Abed Alnatour ska ha blivit påhoppade av en okänd man. Enligt tv-profilerna började den okända personen att skrika åt dem vid baren och göra nazistiska gester.
– En kille skrek nazistiska ord åt mig och Abed. Jag frågade vad fan han höll på med. Då kom hans kompisar upp bakom mig, drog tag i baksidan på min tröja och drog i den tills den sprack och gick sönder, säger Zannie Hahn.

LÄS MER: Zannie Hahn om sin tatuering till Paul Walker

Zannie Hahn togs om hand på nattklubben och fördes till köket där han fick en ny tröja han kunde ha på sig på väg hem från nattklubben. Också hans mobil gick sönder vid påhoppet.
– Det var obehagligt. Hela situationen. Man står inte inne på en krog och ropar nazistiska saker mot personer som har lite utländsk bakgrund. Det är inte okej, säger Zannie Hahn och får medhåll från Abed Alnatour:
– Vi kom inte till skada, det kunde ha slutat mycket värre, men det är inte kul att hamna i bråk. Det var dramatiskt, säger han.

Varken Zannie Hahn och Abed Alnatour kommer att polisanmäla händelsen, men kommer hädanefter att vidta extra försiktighetsåtgärder när de är ute på sina bargig.
– Vakterna är inte alltid bredvid oss, de har så mycket annat att göra också. Men nu kommer jag att prata med vakterna nästa gång vi är ute, så att de är runt oss hela tiden. Så att det här inte kan ske igen, säger Abed Alnatour.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej