Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Abed Alnatour: ”Hade fått springa naken med k-ken viftandes”

Foto: TV3
Foto: TV3

Abed Alnatour kom in som vikingahövding på ”Paradise hotel” och fick bära en tidsenlig outfit. Men vad tittarna aldrig fick se var att den inte riktigt passade ”Paradise hotel”-deltagaren.
– Jag hade fått springa naken med k-ken viftandes i luften om jag inte hade tagit på mig shorts också, säger han.

När Abed Alnatour och Paulina Rousu gjorde entré i ”Paradise hotel” i måndags var det i vikingadräkter. Båda deltagarna fick rollerna som vikingahövdingar och bar tidsenliga kläder när de checkade in på hotellet. Men vad tittarna aldrig fick se var hur illa Abed Alnatours dräkt egentligen satt på honom.
– Den satt bra på överkroppen, men på underkroppen var kjolen så kort att min röv skulle ha synt som jag inte hade fått ett par shorts också. Jag hade fått springa naken med k-ken viftandes i luften, säger ”Paradise hotel”-deltagaren.

LÄS MER: Abed Alnatour: ”Jag har legat med 200 tjejer”

Abed Alnatour fick be om ett par vanliga shorts att bära under sin vikingaskrud.
– Kjolen var så jävla kort. Jag fick ta på mig ett par fula, vanliga shorts att ha under den. För jag tror inte att tittarna hade uppskattat en naken underkropp i Kalle Anka-stil, säger Abed Alnatour.

Abed tvingades lämna dokusåpan i onsdagens avsnitt och om det är någonting som han inte kommer att sakna från ”Paradise hotel” så är det, just det, vikingaoutfiten.
– Den var verkligen i helt fel storlek. Det skulle jag verkligen vilja säga. Det är ingenting jag skulle bära till vardags, säger Abed Alnatour.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej