Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Här driver Kristian Täljeblad med Abed Alnatour: ”Jag älskar honom”

Foto: TV3
Foto: TV3

Här driver förra årets ”Paradise hotel”-profil Kristian Täljeblad med Abed Alnatour. Nu hyllar deltagaren de roliga klippen.
– Kristian är fin, han är skön. Jag har sett hans klipp och de är sjukt jävla roliga, säger Abed Alnatour.

I flera klipp på Instagram driver förra årets ”Paradise hotel”-profil Kristian Täljeblad med årets deltagare Abed Alnatour. Men Abed Alnatour har inte tagit illa upp över tv-profilens videoklipp – snarare tvärtom.
– Kristian är söt. Jag har sett hans klipp och de är sjukt jävla roliga. Jag har lagt upp dem på mina konton också, säger Abed Alnatour och fortsätter:
– Kristian är skön och godhjärtad. Han har ett stort jävla hjärta. Man blir glad av honom.

Både Abed Alnatour och Kristian Täljeblad bor i Umeå och har träffat varandra ett flertal gånger.
– Jag har träffat Kristian några gånger. Han är underbar, jag älskar honom. Man önskar att det fanns fler som honom, säger Abed Alnatour.

LÄS MER: Abed Alnatour: ”Jag har haft sex med 200 tjejer”

Kristian Täljeblad menar också att klippen, där han bland annat driver om att Abed Alnatour skulle ha hybris, är upplagda med kärlek.
– Vad kul att Abed gillar mina klipp. Jag tycker Abed är en intressant karaktär som verkligen inte är rädd för att göra sin grej. ”Paradise hotel” behöver en Abed, säger Kristian Täljeblad.

Se klippen från Kristians Instagram här nedan. 

 

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej