Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Därför lurade Paulina Rousu Abed Alnatour: ”Får skylla sig själv”

Foto: TV3
Foto: TV3

Han grundlurades totalt av sin partner och skickades snopen ut från ”Paradise hotel”. Efter bara tre dagar på hotellet tvingades Abed Alnatour lämna dokusåpan efter det fula sveket från Paulina Rousu.
– Tyvärr visade det sig att de flesta var jävligt falska där inne, säger han.

I måndagens ”Paradise hotel” checkade deltagarna Abed Alnatour och Paulina Rousu in tillsammans. Under veckan har de planerat att stå tillsammans i parceremonin. Men när det väl var dags för utröstning insåg Abed Alnatour att han blivit grundlurad. Trots Paulina Rousus löften valde hon bort honom och skickade ut honom från hotellet.
– Det var inte så jävla kul alltså. Dum som jag var så valde jag att lita på Paulina. Vi träffades innan vi kom in tillsammans, lärde känna varandra lite och pratade mycket. Hon fick mig att lita på henne, så jag ställde mig hos henne i parceremonin, säger han.

LÄS MER: Abed Alnatour: ”Jag har haft sex med 200 tjejer”

Men vad Abed Alnatour inte visste var att Paulina Rousu hela tiden haft en plan om att skicka ut honom. Samtidigt som hon sagt till honom att han ”står säkert hos henne”.
– Jag var arg. Tyvärr visade det sig att de flesta var jävligt falska där inne. Men vad ska man säga? Det är ju ett spel, säger han.

Paulina Rousu berättar att hon valde att ljuga för Abed Alnatour eftersom det skulle bli roligare i tv-programmet.
– Visst, jag ser ut som the bad guy och jag var faktiskt inte så snäll mot Abed. Men det hade inte blivit kul i tv om jag hade sagt åt honom i förväg. Om alla deltagare skulle hålla varandra i handen och sjunga ”Kumbaya” hade det inte varit ett roligt program att titta på, säger hon och fortsätter:
– Jag och Abed träffades i någon timme innan vi klev in på hotellet ihop, och efter tio minuter kände jag bara ”Herregud, jag kan inte spela med honom”. Det funkade inte, så jag var tvungen att hitta någon annan.

 

Deltagaren berättar att hon kanske inte skötta utröstningen på det snyggaste sättet och menar att det trots allt var tufft att ljuga för Abed Alnatour in i det sista.
– Jag är ingen lögnare i verkligheten och jag hoppas att folk kan se skillnad på spel och riktiga livet. Det var fittigt och taskigt gjort av mig, men Abed får också skylla sig själv för att han var så naiv och lättlurad och inte hade bättre koll, säger Paulina Rousu.

LÄS MER: Paulina Rousu: ”Stockholmskillar är fjolliga”

I dag är Abed Alnatour och Paulina Rousu inte ovänner, men har ingen större kontakt med varandra.
– Jag har bett om ursäkt till Abed i efterhand och han tog emot den. Men nu har vi inte så mycket kontakt, säger Paulina Rousu och får medhåll från Abed Alnatour:
– Vi är inte ovänner, men vi snackar inte så mycket med varandra, säger han.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej