Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Paulina Rousu: ”Stockholmskillar är fjolliga”

Foto: TV3
Foto: TV3

I kväll gör Paulina Rousu entré i ”Paradise hotel”. Och nu dissar hon de manliga deltagarna på hotellet.
– Jag gillar riktiga män, inte Magaluf-bartenders och ”Paradise hotel”-pojkar, säger hon.

I kvällens avsnitt av ”Paradise hotel” checkar Paulina Rousu från Luleå in tillsammans med Abed Alnatour. Men hon är inte, som fler andra deltagare, med i dokusåpan för att festa och hitta kärleken – snarare tvärtom.
– För mig handlar det bara om spel och business. Jag ser det inte som någon Ayia Napa-resa man gör när man är 20 bast och strular med killar och är aspackad, säger hon och fortsätter:
– ”PH” är inte ”Bachelor”, jag skiter i sånt. Jag vill bara se hur långt jag kan komma i spelet. Och när jag såg killarna på hotellet kände jag ännu mer att det bara blir spel för min del.

LÄS MER: Abed Alnatour: ”Jag har haft sex med 200 tjejer”

Paulina Rousu har nämligen vissa krav på männen i sitt liv. Att hitta kärleken bland de manliga deltagarna i ”Paradise hotel” var aldrig aktuellt.
– Jag gillar riktiga män, inte Magaluf-bartenders och ”Paradise hotel”-pojkar. Jag är från Norrland och har kommit fram till att snubbarna som bor där är lite för grova, lite för mycket skogshuggare, medan killarna i Stockholm är fjolliga, säger hon och fortsätter:
– Jag måste ha något mitt emellan. En norrlänning som bor i Stockholm vore perfekt. Jag hittade inte kärleken i Mexiko i alla fall.

Så i stället för kärlek satsar Paulina Rousu på att ta hem vinsten i årets ”Paradise hotel”. Allt annat skulle nämligen göra henne mycket upprörd.
– Jag är en skitdålig förlorare. Jag är så dålig förlorare att det är löjligt. Jag vill alltid vara bäst och jag är van att få min vilja igenom. När jag inte får det blir jag grinig. Då blir det sura miner, säger hon.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej