Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Därför stoppades sexet mellan Erica Freij och Jonathan Hermansson i ”Paradise hotel”

Foto: TV3
Foto: TV3

Det hettade till mellan Jonathan Hermansson och Erica Freij i ”Paradise hotel”. Men sexet framför kamerorna avbröts – när deltagaren Abed Alnatour kom in i rummet.
– Åh, shit, kommer jag in och stör? undrade han i tv-programmet.

Det blev mysigt mellan Erica Freij och Jonathan Hermansson i kvällens avsnitt av ”Paradise hotel”. Tittarna fick se hur paret klädde av sig och hade sex framför kamerorna i dokusåpan. Men snart stoppades kärleksnatten när den nya deltagaren Abed Alnatour kom in i rummet.
– Åh, shit, kommer jag in och stör? Aja, men fortsätt med det ni höll på med, säger han i programmet.
– Vi håller inte på med någonting, säger Erica Freij i avsnittet.

LÄS MER: Erica Freij: ”Jag är Sveriges snyggaste tjej”

Men Abed Alnatour är skeptisk – eftersom han ser att parets underkläder ligger på golvet vid dörren där han står.
– Nej, men dina trosor ligger här. Är du säker på att du har på dig trosor? säger han och närmar sig paret i sängen.
Men när han lägger sig bredvid Erica Freij och Jonathan Hermansson, för att slippa sova ensam i sitt rum, får han snart se att så inte är fallet.
– Du ljög för mig att du hade trosor! Och han är fan helt naken. Ni ligger ju och kn-llar, säger Abed Alnatour i programmet.

Jonathan Hermansson hade tidigare en fling med deltagaren Emelie Tornström i programmet. Paret myste vid flera tillfällen tillsammans och hade sex framför kamerorna, innan relationen slutade i ett stort sexbråk. Jonathan Hermansson har också haft en flirt med deltagaren Jennifer Alabi i programmet. Men sedan en vecka i dokusåpan är Jonathan Hermansson partner med Erica Freij – och berättar i programmet att han ser deras relation som stark.
– Det får inte bli för uppenbart för de andra att vi är ett så starkt par som vi är. Vi har sovit med varandra i natt och det känns bra, säger han i tv-programmet.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej