Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Abed Alnatour: ”Jag har haft sex med 200 tjejer”

Foto: TV3
Foto: TV3

I kväll checkar Abed Alnatour, 20, in på ”Paradise hotel”. I programmet kallar han sig för ”Sveriges snyggaste kille” – och hoppas på att få mysa till det på hotellet.
– Jag har haft sex med typ 200 tjejer, säger han.

Det är dags för en ny vecka i paradiset. I kväll checkar Abed Alnatour från Umeå in på ”Paradise hotel” och han är full av självförtroende inför sin entré.
– Jag passar in i ”Paradise hotel”. Jag har jävligt bra självförtroende, som folk ibland kan ta på fel sätt. De tycker att det blir lite mycket, lite jobbigt, säger Abed Alnatour och fortsätter:
– Men de som känner mig vet att jag är den mest godhjärtade killen som finns. Jag ser ut som en jävla bad ass, men jag är en jäkligt go kille inombords.

LÄS MER: Saga Scotts sexinvit till PH-Jennifer

I programmet kallar Abed Alnatour sig för ”Sveriges snyggaste kille”, något som han nu delvis vill ta avstånd från.
– Mitt självförtroende är på topp, men jag är inte Sveriges snyggaste kille. Fast vid den stunden kanske jag kände att jag var snyggast bland de som var runtomkring mig, säger deltagaren.

Men det är inte bara i ”Paradise hotel” som den nye deltagarens självförtroende är högt. Också när det kommer till att träffa tjejer är Abed Alnatour full av självsäkerhet.
– Jag har en ny tjej i min säng varje helg. Att ligga är en av mina hobbys. Jag har haft sex med typ 200 tjejer. Jag hade koll ett tag, men nu håller jag inte koll längre, säger han och fortsätter:
– Jag har andra gjort sjuka grejer i mitt liv också, typ haft gruppsex. Men ibland känner jag att det hade varit skönt om man kunde nollställa allt sex och bli oskuld på nytt. Det vore nice.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej