Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Mehdi Fortas svek sitt löfte till Eddie Gavaller: ”Klart att man var arg”

Foto: TV3
Foto: TV3

Eddie trodde att han skulle kunna lita på Mehdi för att hålla sig kvar i ”Paradise hotel”.
Men Mehdi svek sitt löfte och gick bakom ryggen på honom – och Eddie åkte ut.
– I stundens hetta är det klart att man var arg och besviken när man ändå hade bett om uppriktighet. Men det är ett fulspel och folk går långt för att klara sig, säger Eddie.

Efter att Zannie Hahn misslyckats med att lista ut att det var Mehdi Fortas som var mördaren som gått lös under skräckveckan i ”Paradise hotel” blev Mehdi immun. Därmed verkade det som att antingen Zannie eller Eddie Gavaller skulle åka ut – och Mehdi lovade Eddie att hjälpa honom kvar. Men när det väl var dags för parceremoni stod det klart att han inte höll sitt löfte och därmed var spelet över för Eddie.
– Mehdi hade ju lovat mig att ställa sig bakom Erica och på så sätt rädda mig. Men det gjorde han inte, så det var lite fult faktiskt, säger Eddie.

LÄS MER: Oliver Striges sexdiss mot Josefine Caarle

Samtidigt menar han att han kände på sig att det var hans tur att åka hem – även om han hade hoppats på en annan utgång.
– Jag hade på känn vad som skulle ske. Däremot var jag lite besviken för att jag bad om att få ett uppriktigt svar på hur det skulle sluta, det tyckte jag ändå att jag kunde få i och med att jag hade varit ärlig hela vägen och jag hade inte kunnat påverka något. Så ett uppriktigt svar hade jag ändå kunnat få tycker jag, säger Eddie.
– Jag hade det mycket på känn. Man känner ju av stämningen ganska väl, så det kom inte som någon chock. Sen var det inget som var solklart heller, så det var en spännande parceremoni som slutade dåligt för mig.

Men nu har Eddie gått vidare efter sveket – och menar att han inte har några problem med Mehdis val.
– Jag har släppt det där nu. Mehdi är väl den jag skulle kunna vara sur på men det är jag inte, han är en av de mest störda och roliga människorna jag träffat. Jag har inget agg mot någon av dem, det är bara att glömma och förlåta och gå vidare, säger han.
– Men då i stundens hetta är det klart att man var arg och besviken när man ändå hade bett om uppriktighet. Men det är ett fulspel och folk går långt för att klara sig. Det är som det är, det får man ta och det visste man redan innan.

LÄS MER: Mos känslosamma tal om sin döda mamma

Mehdi medger att han kände sig taskig, samtidigt som han menar att det är så spelet ser ut.
– Jag var medveten om vilket program jag var med i, man måste ju tyvärr vara en fitta ibland. Men jag tyckte ju synd om honom. Man känner sig ju som en svikare, det gjorde ont att se honom där på parceremonin och jag var rädd för att krama honom och säga hejdå, säger han.
– Men han kramade om mig och han tog det så som spelet är. Så då blev jag lugnare.

Av: Hannah Boman

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej