Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Mos” om sin sexoro: ”Jag kände att jag hade lite ångest”

Foto: TV3
Foto: TV3

Efter att Robin ”Mos” Anderssons partner Josefine Caarle fått reda på hans sexnatt med Amanda Harkimos så blossar det upp heta känslor.
– Det är klart att jag vill ha han mer än att han ska springa till Amanda, säger Josefine i kvällens avsnitt av ”Paradise hotel”.

I kvällens avsnitt av ”Paradise hotel” berättar Robin ”Mos” Andersson om sina känslor efter sin heta natt med Amanda Harkimo.
– Jag kände att jag hade lite ångest efter jag var med Amanda, säger han i programmet.

LÄS MER: Mos känslosamma tal om sin döda mamma

Josefine Caarle var till en början okej med att ”Mos” valt en annan sängpartner för natten, något hon fick veta under ”Pandoras ask”. Men vad hon inte accepterade var att han gått bakom ryggen på henne.
– Jag har inte alls de känslorna för ”Mos” att jag bryr mig om han ligger med någon annan. Men jag vill ju hela tiden att han ska vara uppriktig med mig, säger Josefine.

Josefine förklarar också att hon vill behålla ”Mos” för sig själv.
– Han har sagt till mig att han inte vill ligga med henne alls, men han är ändå mycket med henne. Det är klart att jag vill ha han mer än att han ska springa till Amanda. Självklart vill jag ju det. Så jag får bara hålla honom lite hårt nu.

Av: Pearl Åkesson

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej