Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Zannie Hahn: ”Allt kan hända i Paradise hotel”

Foto: TV3
Foto: TV3

Skräck är veckans tema i ”Paradise hotel” och i kvällens avsnitt kliver Zannie Hahn in med uppdraget att lista ut vem som är mördaren som går lös. Och den nya deltagaren vill inte sätta några gränser för vad som kan hända när han har checkat in.
– Jag bjuder på mig själv och allting kan hända, säger Zannie.

Två mord har begåtts under skräckveckan i ”Paradise hotel”. I kvällens avsnitt av programmet kliver därför Zannie Hahn, 23, in för att lista ut vem som är mördaren. Och när han checkade in på hotellet var det en dröm som gick i uppfyllelse.
– Jag har kollat på programmet sen 2013 och har känt att jag har passat in. Sen var Samir en person som jag kände igen mig mycket i, så jag tänkte att ”kan han så kan jag”. Så jag sökte in som en rolig grej och det gick ju vägen till slut. Det är en upplevelse jag har velat ta del av och att synas i tv också så klart, säger han.
– Känslan när jag klev in i huset och fick träffa de andra deltagarna, det var en magisk känsla. Det var magiskt, det kändes som en dröm. Det var helt fantastiskt.

Zannie vill inte sätta några gränser för vad han kommer att göra och inte göra i programmet – och stänger inte heller dörren för några heta stunder mellan lakanen.
– Angående sex i tv så tänker jag inte säga att jag inte kommer ha eller ha, det beror på vilka personer jag klickar med. Det finns inget speciellt som jag tänker att jag inte kommer att göra i tv, säger han.
Så vad som helst kan hända?
– Ja, absolut. Jag bjuder på mig själv och allting kan hända.

Den nye mordutredaren, som var med i programmet ”Förspelet”, beskriver sig själv som en glädjespridare som bryr sig mycket om personerna i sin närhet. Men det hindrar honom inte från att köra taktikspel under sin tid i programmet.
– Jag är rätt ärlig av mig, men man får ju äta eller ätas. Så det är klart att jag spelar spelet, men jag gör det på mitt sätt, säger han.
Vad är ditt sätt?
– Att vara kompis med allt och alla, att höra vad folk tycker och tänker så att de mer spelar för mig än att jag ska behöva ta de jobbiga besluten.

Av: Hannah Boman

bottengrej