Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Därför mörkade Robin ”Mos” Andersson och Amanda Harkimo sitt sex

Foto: TV3
Foto: TV3

Det hettade till ordentligt mellan Robin ”Mos” Andersson och nya deltagaren Amanda Harkimo i kvällens ”Paradise hotel”.
Men efteråt dolde de sexnatten för de andra deltagarna – och sina partners.
– Jag kände väl att shit, det kanske är bäst att vi håller tyst om detta så slipper det bli en så stor grej av detta, berättar ”Mos”.

Som Amanda Harkimo själv uttryckte det – det blev lite fest i sängen. I kvällens avsnitt av ”Paradise hotel” i TV3 fick tittarna nämligen se hur deltagarna Robin ”Mos” Andersson och den nya deltagaren Amanda Harkimo kryper ner under samma täcke i sängen.
– Jag har kommit till Paradise för att ha kul och vad skulle en Paradise-upplevelse vara utan lite kärlek, säger Amanda Harkimo.
Och det var knappast mys under täcket bara för att ligga sked. Snabbt hettade det till mellan deltagarna och täcket guppade vilt framför kameran.
– Det är frustration, man blir sugen där inne till slut, vi klickade, säger Robin ”Mos” Andersson.

Men efter den heta natten mörkade Robin ”Mos” Andersson och Amanda Harkimo vad de gjort för de andra deltagarna på hotellet – och sina partners Josefine Caarle och Mehdi Fortas.
– På något vis hade vi snackat ihop oss, vi gör vad vi vill, men vi litar på varandra, säger ”Mos” nu om uppgörelsen med sin partner Josefine och valet att inte berätta för henne.
Även Amanda Harkimo höll tyst om natten med Robin ”Mos” Andersson och berättade inget för sin partner Mehdi Fortas.
– Det var egentligen lite taktiskt tänkt, säger Amanda Harkimo.

Av: Hannah Boman

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej