Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Paulina ”Paow” Danielsson singel igen: ”Jag var inte redo”

Foto: TV3
Foto: Privat / TV3

Paulina ”Paow” Danielsson är singel igen. Efter två månader med sin PT berättar hon nu varför förhållandet inte höll.
– Det är jobbigt att göra slut, men jag var inte redo för ett seriöst förhållande, säger ”Paradise hotel”-vinnaren.

Det var i augusti som ”Paradise hotel”-vinnaren och bloggare Paulina ”Paow” Danielsson berättade att hon dejtade sin PT Marcus Sühr. Men sedan i går, fredag, är förhållandet över. Nu berättar Paulina Danielsson varför hon valde att göra slut.
– Jag gjorde slut. Jag mår rätt kasst, men jag ville egentligen aldrig ha ett förhållande. Det är jobbigt att göra slut, men jag var inte redo för ett seriöst förhållande, säger Paulina Danielsson om uppbrottet.

LÄS MER: Paow kommer ut: ”Jag är pansexuell”

Paret var tillsammans i knappt två månader och under tiden har de umgåtts intensivt och delvis bott tillsammans i Paulina Danielssons lägenhet i Stockholm.
– Jag är väldigt intensiv och eldig när jag träffar någon. Är med den personen hela tiden. Men jag är också kort. Jag är alltid kär de två första månaderna, sedan får jag panik och känner mig kvävd, säger Paulina Danielsson och fortsätter:
– Jag tycker inte att ett förhållande är det bästa man kan ha. Jag tycker om att vara för mig själv. Jag vill inte vara någons liv, utan jag behöver mitt eget.

Paulina Danielsson berättar att hon efter uppbrottet bara vill vara ensam och leva singellivet tillsammans med sina vänner.
– Nu vill jag bara ligga runt. Jag har längtat efter det. Jag vill vara singel och göra vad jag vill. Nu menar jag inte att jag ska ligga med alla som finns, men jag vill kunna flörta och inte känna mig bunden. Så nu blir det Tinder för hela slanten, säger dokusåpaprofilen.

Expressen har sökt Marcus Sühr. Paulina Danielsson hade tidigare i år ett av och på-förhållande med dansaren, tillika Samir & Viktors dj, Magnus Jamalde. De gjorde slut i mars i år.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej