Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Emelie ”Diddi” Didriksson: ”Jag har inte dejtat någon på över ett år”

Foto: TV3
Foto: TV3

Emelie ”Diddi” Didriksson har inte dejtat på över ett och ett halvt år. Nu är ”Paradise hotel”-deltagaren redo att träffa kärleken igen.
– Jag älskar att vara i ett förhållande. Det bästa jag vet är att ha någon, säger hon.

För ett och ett halvt år sedan tog Emelie ”Diddi” Didrikssons senaste förhållande slut. Efter att från och till ha varit tillsammans med samma kille sedan hon var 16 år var ”Paradise hotel”-deltagaren plötsligt singel igen. Sedan dess har hon inte dejtat – alls.
– Före mitt ex så dejtade jag hela tiden. Men efter att vi gjorde slut har jag inte varit på en endaste dejt. Inte raggat på någon, inte blivit raggad på, säger Emelie Didriksson och fortsätter:
– Det slog mig nyss att fan, vad mitt liv är deprimerande på den fronten.

LÄS MER: Jonathan Hermansson: ”Jag är hämndlysten”

Det tog tid att läka såren efter uppbrottet, men nu är Emelie Didriksson redo att träffa kärleken igen.
– När mitt ex skrev att han hade träffat någon annan, så slog det mig att han har gått vidare. Då kände jag att jag också kan göra det, säger hon.

Emelie Didriksson lagt upp en bild hur hennes nästa drömkille ska vara och se ut.
– Han ska gärna ha långt hår, till axlarna, som är lite vågigt. Lite beachlook. Han ska kunna ha det uppsatt i en liten boll i nacken, det är skitsexigt. Men det funkar så klart med kort hår också, säger hon och fortsätter:
– Och han ska vara normalbyggd. Jag gillar inte jättestora biffar, det skrämmer mig när killar har jättemycket musklar. Och så vackra ögon och charm. Egentligen är det skitsamma hur han ser ut, för är han charmig blir han automatiskt snygg.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej