Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Jonathan Hermansson och Jennifer Alabi: ”Vi har myst hemma i Sverige”

Foto: TV3
Foto: TV3

Jennifer Alabi och Jonathan Hermansson kysstes framför kamerorna i ”Paradise hotel”. Men deltagarna ville inte ha sex med varandra i tv – och planerade framför tittarna att göra det hemma i Sverige i stället. Nu berättar de om vad som hände sedan.
– Vi har myst hemma i Sverige. Hermansson är en jättefin kille, säger Jennifer Alabi.

I veckans avsnitt av ”Paradise hotel” fick tittarna se lite kärlek framför kamerorna. Plötsligt kysstes deltagarna Jennifer Alabi och Jonathan Hermansson i tv-programmet. Men de ville inte ha sex i tv och avbröt myset. I stället fick tittarna höra att de planerade att ligga hemma i Sverige efter inspelningarna i stället.
– Vi hade våra stunder, jag och Jennifer. Jag tycker att hon är så jävla härlig som person. Hon växte varje dag i mina ögon där inne. Det var inga kärlekskänslor, men det var attraktion, säger Jonathan Hermansson och fortsätter:
– Hon ser väldigt bra ut och är en härlig tjej. Det är klart att man inte backar med lite kyssar.

LÄS MER: Här är klippet Johnny Edlind inte vill att du ska se

Jennifer Alabi berättar att också hon var lite förtjust i Jonathan Hermansson under tiden på hotellet, men att hon inte vågade inleda någonting eftersom hon trodde att han och Emelie Tornström var ett par. Men efter deras sexbråk och Emelies uttåg ur dokusåpan passade Jennifer på att mysa till det.
– Jag har alltid tyckt att Hermansson är en jättefin kille, han har en asgod personlighet. Jag var småsugen på honom från början, säger Jennifer Alabi och fortsätter:
– Jag fick bilden av att han och Emelie var ett kärlekspar, men när det eskalerade mellan dem och Emelie åkte ut kände jag att det var fritt fram för mig.

LÄS MER: ”Paradise hotel”-blåsningen som får alla att skratta

Men på frågan om paret tog relationen vidare och hade sex när de väl kom tillbaka till Sverige blir svaret nej. Däremot har ”Paradise hotel”-deltagarna ”myst” ihop.
– Vi har myst hemma i Sverige, men det är ingen kärlek utan vi är bara jättebra vänner. Man blir extra sugen på varandra inne på hotellet, men jag var bestämd med att jag inte skulle ha sex där, säger Jennifer Alabi och får medhåll från Jonathan Hermansson:
– Det har inte blivit något sex, men vi umgås jäkligt ofta och är bra vänner. Vi ringer och pratar med varandra dagligen. Men det är inte mer än så, säger han.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej