Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Adrian Montin fick lämna ”Paradise hotel”: ”Skönt att komma därifrån”

Foto: TV3
Foto: TV3

Adrian Montin tvingades lämna ”Paradise hotel” efter åtta veckors hårt spel. Nu berättar han att han valde att åka ut.
– Jag var så jävla trött på hela spelet. Det var skönt när det var över, säger han.

Han gick ut hårt från dag ett och kallade sig för hotellets starkaste spelare. Men i kvällens avsnitt tvingades Adrian Montin att lämna ”Paradise hotel” efter att ha blivit bortvald av Jennifer Alabi i parceremonin.
– Jag var helt säker på att jag skulle åka ut. Jag visste att jag skulle göra det. Men jag var faktiskt så jävla trött på hela spelet, och att folk inte vågade spela på det sättet jag gjorde, att jag sket i det, säger Adrian Montin.

LÄS MER: Robin ”Mos” Anderssons krav på drömtjejen: ”Hon måste vara…”

”Paradise hotel”-deltagaren berättar att han ställde sig hos Jennifer Alabi för att han visste att hon skulle skicka ut honom. Han orkade inte orkade kämpa för att rädda sig kvar, utan gav i stället upp.
– Jag kände att Jennifer var värdig att köra ut mig. Värdig att köra ut kungen. Det var skönt när spelet var över. Jag kände att jag hade lämnat det avtryck jag ville, bestämt allt jag ville och gjort det kaos jag ville, säger Adrian Montin och fortsätter:
– Och det hade krävts mycket för att bryta ner den bilden som de andra hade målat upp av mig där inne. Det gick inte. Det var kört för mig. Så jag sket i det. Det var faktiskt jävligt skönt att komma därifrån.

Jennifer Alabi, som var den som tvingades att skicka ut Adrian Montin, visste inte om att hon skulle behöva fatta beslutet i parceremonin. Samtidigt menar hon att det inte var ett särskilt svårt val.
– Jag var inte beredd på att Adrian skulle ställa sig hos mig, för jag tänkte att han nog ändå skulle försöka stanna kvar. Men när vi fick ögonkontakt under parceremonin så log han mot mig. Då förstod jag att han skulle ställa sig hos mig, säger hon och fortsätter:
– Adrian ville bli utskickad av det paret han tyckte om mest om hotellet. Så när det kom till kritan var det inget svårt val för mig.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej