Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Amanda Harkimo: ”Jag är Finlands snyggaste tjej”

Foto: TV3
Foto: TV3

Hon har redan vunnit två dokusåpor i Finland. Nu är nya deltagaren Amanda Harkimo, 24, redo att ta över ”Paradise Hotel” i Sverige.
– Jag är Finlands snyggaste tjej, säger hon i tv-programmet.

Det är dags för en ny deltagare att göra entré på ”Paradise hotel” – och i kväll är det dj:n Amanda Harkimo som checkar in. Hon kommer från Helsingfors och har redan deltagit i tre dokusåpor i Finland, däribland ”Big Brother”, – och vunnit två av dem.
– Jag har vunnit två av tre av Finlands största realityserier, så nu tänkte jag gå in på ”Paradise hotel” och vinna så att det blir tre av fyra, säger hon i sin presentation ”Paradise hotel”.

Amanda Harkimo arbetar som dj och beskriver sig som en ”partyflicka”.
– Mitt arbete går ut på att festa. Finland är allt för litet för Amanda, faktiskt, säger hon.

LÄS MER: Ilskan efter sexbråket: ”Riktigt förbannad”

Och det är inte bara runt sina vinstchanser som Amanda Harkimo har gott självförtroende. Hon är inte heller en blyg viol när det kommer till sitt eget utseende.
– Om jag ser någon snubbe jag vill ha så räcker det med mitt leende. Det är så lätt som så. Jag tar det jag vill ha. Tjejerna kommer inte att ha en chans mot mig i ”Paradise hotel”, säger hon i tv-programmet och fortsätter:
– Finnen kommer och tar allting. Så passa på Sverige, för nu kommer Finlands snyggaste tjej och tar er med storm.

Se Amandas presentation i klippet nedan.

 

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej