Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

”Färjan”-Håkan Hallin checkar in på ”Paradise hotel”

Foto: TV3
Foto: TV3

Inga konstigheter. Nu checkar ”Färjan”-Håkan Hallin in på ”Paradise hotel” – som gästbartender.
– Jag har sett värre festande på Ålandsbåten än här, säger han.

Nästa vecka är det Finlandsfärja-tema på ”Paradise hotel”. Och vem passar då bättre att checka in än ”Färjan”-Håkan Hallin? Tv-profilen kommer nämligen att medverka i dokusåpan under hela veckan.
– Jag kommer att jobba som gästbartender, sköta taxfree-shoppingen och köra karaoke med deltagarna. De ringde och sa att de ville ha med mig, så jag gick in i min roll som ”Färjan”-Håkan till hundra procent och körde på. Det var inga konstigheter, säger Håkan Hallin.

LÄS MER: Mos hemliga sexfråga chockar Diddi

Men Håkan Hallin, som blev känd när han jobbade på Ålandsfärjan i tv-serien ”Färjan”, upprördes inte av ”Paradise hotel”-deltagarnas festande under sin tid på hotellet. Snarare tvärtom.
– Jag ska vara helt ärlig, jag hade förväntat mig att det skulle vara helt galet, buller och bång. Men det var ordning och reda, säger Håkan Hallin och fortsätter:
– Jag vet ju inte vad som hände efter att jag lämnade baren vid elva på kvällen, men om jag jämför med min erfarenhet var den nivå som deltagarna festade på under medel. Det var inga problem. Jag har sett värre på Ålandsbåten.

Håkan Hallin, som i dag bor i Thailand och har bytt ”Håkans bar” mot ett kafé där han serverar kaffe och varmkorv, berättar att han inte var helt bekant med ”Paradise hotel” före inspelningarna.
– Jag hade sett ”Paradise hotel” på tv när det kom för många år sedan, men annars har jag bara läst om det. Jag var inget stort fan av programmet, men det var kul att vara med. Besöket på hotellet var jätteroligt, säger Håkan Hallin.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej