Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

William Ganslandt: ”Hon ljög mig rakt upp i ansiktet”

Foto: TV3
Foto: TV3

Hon lurade honom – och svek honom i det sista. Nu berättar William Ganslandt om ilskan efter parceremonin i ”Paradise hotel”.
– Hon ljög mig rakt upp i ansiktet, säger han.

Det blev en kort vistelse på ”Paradise hotel” för deltagaren William Ganslandt. I måndags anlände han till hotellet och i kvällens avsnitt åkte han ut – efter att ha blivit grundlurad av deltagaren Josefine Caarle.
– Hon ljög mig rakt upp i ansiktet. Jag var lite blind. Jag ville stå med Josefine och hon sa att hon ville stå med mig, men så var det tydligen inte, säger han och fortsätter:
– Jag får skylla mig själv att jag valde att tro på henne. Hon gjorde sitt jobb och jag gjorde inte mitt. Men det är inga sura miner. Jag var inte den ultimata spelaren.

För Josefine Caarle var beslutet att svika William Ganslandt i parceremonin både enkelt och svårt. Efter att ha fått både honom, Johnny Edlind och Jonathan Hermansson bakom sig valde hon till slut Johnny.
– Jag hade panik och tusen tankar som snurrade i huvudet. Min plan var från början att kicka ut både Johnny och Hermansson, men i slutändan måste man göra det som är taktiskt. Om jag inte hade behållit Hermansson eller Johnny hade Adrian (Montin) tagit över hela spelet på hotellet, säger hon om sitt val och fortsätter:
– Jag förstår att William kände sig lurad. Jag lurade ju honom. Det kändes inte bra, men jag hade inte hunnit få någon relation till honom än och man måste göra det som är bäst för en själv där inne.

LÄS MER: Nakenfesten i ”Paradise hotel”: ”Sjukt kul kväll”

I dag är det ingen ilska kvar mellan William och Josefine. I stället är han glad över att sejouren i ”Paradise hotel” blev så kort. Precis innan han åkte till Mexiko hade William nämligen träffat tjejen som nu är hans flickvän.
– Jag hade känslorna och huvudet hemma i Sverige. De var inte i Mexiko och det straffade sig i spelet. Men jag och min flickvän blev tillsammans när jag kom hem, så det kunde inte blivit bättre, säger han.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej