Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Om krönikan ”Det äcklar mig när ni hånar hennes vikt”

radio

Efter måndagens avsnitt av ”Paradise Hotel” skrev jag en krönika om mina känslor. Om hur jag upplevde mottagandet av deltagaren Emelie ”Diddi” Didriksson. Ni är många som delat texten och i morse medverkade jag i ett radioprogrammet på SR P1 för att prata vidare om den. Vill ni höra mer om krönikan? Lyssna här.

Här kan du läsa krönikan ”Det äcklar mig när ni hånar hennes vikt” i sin helhet.

Linda-Marie Nilsson

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej