Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Smail Alihodzic får egen ”Paradise Hotel”-show i TV3 Play

Foto: TV3
Foto: TV3

Här är sanningen bakom Smail Alihodzic bilder från Mexiko. Han har blivit programledare för en egen webbisod på TV3 Play – ”Keep on Smailing”.
– Det känns kul som fan, säger Smail.

Vad gjorde egentligen Smail Alihodzic i Mexiko i våras? Han lade upp ett antal bilder på sin blogg och sin Instagram föreställandes pooler, palmer och stränder – misstänkt likt den miljö i Mexiko där ”Paradise Hotel” spelades in. Det fanns flera spekulationer kring om han skulle göra comeback i nya säsongen. Nu får vi äntligen veta svaret.

I onsdagens ”Studio Paradise” avslöjar Smail att han har gått och blivit programledare för ”Keep on Smailing”, en ny webbisod på TV3 Play som har premiär i kväll, torsdag kl 22.
”Paradise Hotel”s programledare Malin Gramer ger honom i uppdrag att utvärdera de som röstats ut för att se vem som är värdig att komma in i huset igen.

Smail är peppad på sin roll som programledare.
– Det känns kul som fan, jag blev jävligt glad när jag fick chansen att komma tillbaka igen men den här gången som programledare igen, säger han.
Det svåraste har varit att inte berätta något för folk i sin omgivning.

LÄS MER: Smail: ”Gifta kvinnor vill ha trekanter med mig”

– Det har varit det jobbigaste av allt. Det är något jag får höra dagligen ”när ska du komma in?” och ”när ska du vara med?”. Det har snackats mycket, säger Smail och fortsätter:
– Det har varit väldigt svårt att hålla det så det ska bli väldigt skönt att få förklara hur det ligger till egentligen.

Han har en viktig roll i att bedöma vilka som ska få komma tillbaka till programmet.
– Det var inte det lättaste, helt ärligt. Man vill ju inte ha den rollen som väljer vem som ska stanna och vem som ska komma tillbaka och vem som ska åka hem. Men det är ändå ett uppdrag jag fått och då var man tvungen att ta det på allvar, säger Smail.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej