Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Uppsnack inför premiären av ”Paradise Hotel”

Nu startar nya säsongen av ”Paradise hotel” i TV3. Och givetvis får du uppsnacket inför dokusåpan i ExpressenTV tillsammans med vår profil Samir Badran och Paow Danielsson med Kristian Täljeblad klockan 11.00 i dag.
Dessutom – 12.00 med start i dag – sänder vi live på Periscope och ger de mest initierade detaljerna.
– Jag kan redan nu lova att gästerna kommer säga saker som får både mig och tittarna att häpna, säger Expressens expert Linda-Marie Nilsson.

Succéår efter succéår – i kväll startar den nya säsongen av ”Paradise hotel” i TV3. Och för att göra säsongsstarten rättvisa kan du följa uppsnacket inför sändningen redan nu, klockan 11.00, i Expressen-tv. Under ledning av Expressens egna ”Paradise hotel”-expert Linda-Marie Nilsson kommer Samir Badran, Expressenbloggare och tidigare ”Paradise hotel”-deltagare, Kristian Täljeblad, som var med i förra årets säsong, och förra årets vinnare Paulina ”Paow” Danielsson, peppa inför premiären.
– Jag vill ha äkta känslor och sköna medverkande, inte bara sådana som är med för kändisskapets skull och gör sig till. Jag hoppas på en fet säsong med en massa kärlek, bråk, spel och action, säger Samir Badran.

Periscope: ExpressenNoje
Periscope: ExpressenNoje

I uppsnacket kommer gästerna att dela med sig av sina förväntningar på de nya deltagarna, men också genom att se tillbaka på sina egna vändor i den omtalade dokusåpan.
– Det kommer att bli fullt pådrag från start med massor av roliga moment där både Samir, Paow och Kristian har lovat att de ska avslöja saker som folk absolut inte vet om både de gamla säsongerna, och om den nya, säger Linda-Marie Nilsson.
– Det är en present till alla som redan följer och kommer följa vår stora ”Paradise hotel”-bevakning på Expressen i höst.

Utöver sändningen kommer hon uppdatera läsarna via live-tv-verktyget Periscope klockan 12.00 varje dag under hösten på kontot ”ExpressenNoje”. Dessutom har hon bloggen Paradiset på Expressen.se.
– Det är extra kul att kunna bjuda på uppsnacket i och med att ”Paradise hotel” väcker så stort intresse. Inte minst hos den yngre målgruppen, säger Lars Johansson, nöjeschef, och fortsätter:
– Vi vill kunna ge läsarna den bästa bevakningen av ”Paradise hotel”, precis som vi gjort tidigare år. Och Periscope-satsningen känns helt rätt i tiden.

Hannes Lundberg Andersson

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej