Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Tävla om autografer från Samir, Paow och Kristian

primetime

Såg du Expressens uppsnackssändning inför ”Paradise Hotel”? Då missade du nog inte att man kan vinna Samir Badrans, Paulina Danielssons och Kristian Täljeblads autografer! Tre lyckliga vinnare kommer att få hem varsin på posten. För att tävla behöver du svara på frågan nedan samt skriva vilken autograf du helst vill ha.

Tillsammans med vem vann Paulina Danielsson ”Paradise Hotel” 2014?
1. Kian Avar
2. Eric Hagberg
3. Freddie Johansson

Mejla ditt svar + vilken autograf du helst vill ha till tavla.noje@expressen.se!

Ps. Missade du Uppsnacket? Kolla om och om igen här!

signerat

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej