Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Frida och Adrian hade sex första kvällen: ”Blev rekord”

Foto: TV3
Foto: TV3

Det blev sex direkt. Redan första kvällen hoppade Adrian Montin, 23, och Frida Westman, 19, i säng med varandra.
– Det blev något ”Paradise hotel”-rekord, säger Adrian Montin.

Förra året fick tittarna vänta ända till avsnitt två för att få se guppande lakan i dokusåpan. Men i år bjöds det på sex redan i premiären av ”Paradise hotel”. Då myste deltagarna Adrian Montin och Frida Westman under ett lakan i tv-rutan.
– Det blev något ”Paradise hotel”-rekord, hörde jag, säger Adrian Montin och fortsätter:
– Men sex är det mest naturliga. Visst, att man gör det framför en kamera, det kan vara lite tabu, men jag gör ingenting annat än vad folk gör hemma i sitt sovrum.

LÄS MER: Frida Westman: ”Jag tänker med puppan”

Inte heller Frida Westman ångrar ligget första kvällen, även om hon hade en viss oro inför vad hennes familj skulle tycka.
– Jag var lite orolig för hur min pappa skulle ta det. Men det bara hände, jag och Adrian var fulla och kåta på varandra. Det var myspys. Jag bryr mig inte om att det var första kvällen, säger hon.

Däremot var flera andra deltagare chockade över att paret hade sex redan första kvällen. Emma Andersson berättar att Frida och Adrian direkt kom ut från sovrummet och meddelade vad som hade hänt, till gruppens stora förvåning.
– Jag fick en chock när de studsade ut från rummet efteråt och sa ”vi har knullat”, säger hon.

Foto: Johnny Wohlin / TV3
Foto: Johnny Wohlin / TV3

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej