Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Så gick det sen för deltagarna i ”Paradise Hotel” 2014

Foto: TV3
Foto: TV3

Tre opererade brösten, två blev kära i varandra och en ryktas vara klar för ytterligare en säsong. Förra årets ”Paradise hotel”-deltagare har inte legat på latsidan. Så här gick det för Saga Scott, Kristian Täljeblad och de andra från skandalsåpan.

Läs hela listan med alla deltagare (och se hur de ser ut i dag, vissa har verkligen förändrats!) här!

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej