Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Victoria Holmdahl: ”Killarna var en besvikelse”

Foto: Johnny Wohlin / TV3
Foto: Johnny Wohlin / TV3

Inga hunkar – bara pojkar. Det är Victoria Holmdahls dom mot killarna både i ”Paradise Hotel” – och i Trelleborg.
– Det är brist på fynd, säger hon om utbudet.

När förra årets ”Paradise hotel” gick av stapeln rasade de kvinnliga deltagarna mot det manliga utbudet. Flera hotade till och med med att lämna dokusåpan om killarna inte byttes ut mot hunkar. Även i år finns ett visst missnöje. Deltagaren Victoria Holmdahl, 24, var inte nöjd när hon fick se utbudet på hotellet.
– Jag var besviken på killarna. Jag hade förväntat mig mycket mer. Jag vill ha hunkar. De här var unga och små. De var medelmåttor, säger hon och fortsätter:
– De var knappt bättre än killarna i Trelleborg.

LÄS MER: Tjejerna ville fly när de såg killarna

I den skånska staden, som är Victoria Holmdahls hemadress, lyser hunkarna också med sin frånvaro. I alla fall enligt ”Paradise hotel”-deltagaren.
– Det finns inga fynd i Trelleborg. Det är verkligen brist på fynd. Alltså, jag åkte typ till ”Paradise” för att hitta nya killar, säger hon.

Ett av de största problemen för Victoria i ”Paradise hotel” var killarnas ålder. Hon var nämligen äldst i dokusåpan med sina 24 år.
– Jag kände mig så gammal där inne. Jag var alldeles för gammal för dem, säger hon.

LÄS MER: Deltagaren avslöjar sin sexuella läggning

Men trots att killarna i Trelleborg och i ”Paradise hotel” inte motsvarade Victoria Holmdahls förhoppningar, så har hon ändå ett visst behov av dem.
– Jag är väldigt kåt. Det är hemskt att hålla sig borta från sex. Jag kan inte hålla mig så länge, jag kör varje dag. Det är ett behov man har, säger hon.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

snapchat