Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Frida Westman: ”Jag tänker med puppan”

Foto: Johnny Wohlin / TV3
Foto: Johnny Wohlin / TV3

I höst kommer lakanen att guppa i tv. Då gör nämligen Frida Westman, 19, entré i ”Paradise hotel” – och hon tvekar inte att ha sex framför kamerorna.
– Jag måste alltid avsluta en kväll med att ligga, säger hon.

Tittarna kommer inte att behöva vänta länge på årets första ligg i ”Paradise hotel”. Redan på måndag gör nämligen deltagaren Frida Westman, 19, entré på hotellet. Och hon är inte direkt en blyg viol när det kommer till sex.
– Jag är väldigt kåt. Jag tycker om sex. Speciellt på fyllan så blir jag väldigt sugen, min kåthet öppnar liksom upp sig när jag dricker alkohol. Så jag måste alltid avsluta en kväll med att ligga, säger hon.

LÄS MER: ”Jag är äcklig, kåt och lite random”

Frida Westman menar att sex ”får henne att må bra” och därför är det något hon gärna ägnar sig åt så ofta som möjligt.
– Det kan inte gå för lång tid mellan liggen. Jag kan känna direkt efter att jag legat med någon att ”fan, jag vill ligga igen”. Jag är en kaninjävel, säger hon och fortsätter:
– Jag är som en kille, fast i stället för att tänka med dicken tänker jag med puppan.

Men det är inte alla som mött Frida Westmans sexdrift med glädje. Ibland kan killarna bli bortskrämda i stället för upphetsade.
– Vissa killar säger ”oj, du tycker verkligen om att ha sex” och blir rädda för mig för att jag vet vad jag vill ha, säger hon.

LÄS MER: ”Det finns vissa kvällar jag inte minns”

Men oftast går det bra. Fast för Frida Westman räcker det inte alltid med ett enda ligg på en kväll.
– Ibland kanske man börjar på förfesten med en snygg kille. Sedan går man ut på krogen. Då kan jag känna att ”fan, jag måste köra en gång till alltså”. Så då tar man hem en ny kille.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

snapchat