Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Emma Andersson: ”Det finns vissa kvällar som jag inte minns”

Foto: TV3
Foto: TV3

Sex, sprit och Eric Saades ex-flickvän. Nu är ”Paradise hotel” tillbaka – med den värsta säsongen hittills.
– Det finns vissa kvällar som jag inte minns, säger deltagaren Emma Andersson, 21.

Det är dags. Nästa måndag checkar tio deltagare åter in på ”Paradise hotel”. Och den här säsongen spås bli mer extrem än någonsin.
– Det blir sjukt mycket drama. Men det är mycket känslor, alkohol och folk som vill stanna kvar så man gör allting som krävs, säger deltagaren Robin ”Mos” Andersson, 23.
Och festerna på hotellet i årets upplaga kommer att bli minst sagt vilda.
– Jag är en liten svamp. Jag tar shots, Jägerbomb, det är botten upp när jag festar. Det finns vissa kvällar som jag inte minns, säger Emma Andersson.

LÄS MER: Eric Saades ex Emma klar för ”PH”

Deltagarna kommer inte heller att hålla tillbaka i sänghalmen. Enligt dem behöver tittarna inte vänta särskilt länge på få se årets första sex.
– Nej, några studsade ut från sitt rum och sa ”vi har haft sex” direkt, säger Emma Andersson.
Inför årets säsong är det få av deltagare som säger att de ”absolut inte ska ha sex i tv”. Snarare tvärtom.
– Jag är väldigt kåt och jag blir speciellt sugen på fyllan. Jag måste alltid avsluta en kväll med att ligga. Jag är som en kille, fast i stället för att tänka med snoppen så tänker jag med puppan, säger Frida Westman, 19.
Hon får medhåll från Victoria Holmdahl, 24:
– Sex är ett behov man har och det är hemskt att hålla sig borta. Jag är väldigt kåt hemma, jag kör varje dag, säger hon.

LÄS MER: Se första trailern till årets ”PH”

Deltagaren Emma Andersson var fram till november förra året sambo med popstjärnan Eric Saade. Paret var ihop i nästan två år, men när förhållandet tog slut valde Emma snabbt att åka till ”Paradise hotel” för att testa något nytt.
– Jag har haft två långa förhållanden och alltid sagt att jag aldrig skulle vara med i en dokusåpa. Men när det tog slut mellan oss i november så sa min kompis Jasse (Jasmine Gustafsson, som var med i förra årets säsong) att jag skulle söka till ”Paradise”. Sen kom jag med och så åkte jag i mars, säger Emma Andersson.

Malin Gramer, som leder sexsåpan för tredje året i rad, hyllar den nya säsongen.
– Jag har varit nervös, jättenervös, för jag har känt att det inte går att toppa säsongerna med Samir, Paow, Jeppe, Saga och Smail. Men de som kommer in nu är så jäkla galna på ett roligt sätt. Det här blir bättre än tidigare säsonger. Det är en wow-säsong, säger hon.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

paradiset