Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Josefine Caarle och Robin ”Mos” Andersson vann ”Förspelet”

Foto: TV3 Play
Foto: TV3 Play

Här är årets första deltagare i ”Paradise Hotel”. Robin ”Mos” Andersson, 23, och Josefine Caarle, 19, vann var sin direktbiljetter in i sexsåpan när de kammade hem finalen av ”Förspelet”.
– Jag är skitglad, jag trodde inte att vi skulle gå vidare, säger Josefine.

Efter en tuff talangutmaning och en svår utfrågning med lögndetektor kunde två vinnare koras. Robin ”Mos” Andersson och Josefine Caarle tog hem ”Förspelet” på TV3 Play – och fick därigenom var sin direktbiljett rakt in i årets ”Paradise Hotel”.
– Det känns skitbra! Jag var inte beredd på att jag och Josefine skulle vinna. Vi är skitglada. Det kommer att bli helt sjukt. Allt kan hända i ”Paradise”, säger Robin.

I ”Förspelet” har Samir Badran och Saga Scott letat efter de ultimata deltagarna till den nya omgången av ”Paradise Hotel” – och de verkar ha fått napp. Både Robin och Josefine definierar sig nämligen som spelare som är med för att vinna.
– Jag tänker inte åka till Mexiko för att åka ut. Jag skulle inte gå över lik och skjuta folk i fötterna för att vinna, men man vill ju inte säga tack och hej direkt, säger Josefine.
”Förspelet”-vinnarna kommer att få VIP-biljetter in i ”Paradise Hotel”, men exakt vad det innebär är fortfarande hemligt.

Trots det är Josefine och Robin är dock redan lie oroliga över en sak: Hur deras kommande medverkan i sexsåpan kommer att mottas i höst.
– Jag tror inte att jag själv kommer att kunna titta på det ens. Jag har sett när jag gjort dumma grejer på fyllan förr… Alltså, jag tycker alltid att jag är väldigt rolig när jag dricker, men när jag har fått se det på film efteråt så har det inte riktigt varit lika roligt, säger Robin, skrattar och får medhåll från Josefine:
– Man vill ju inte se sig själv på tv och känna ”men vad gör jag?”. Jag vet att jag har lätt för att bli upprörd om folk snackar skit, men jag hoppas inte att jag får en riktig flipp inne i huset så att det blir kalabalik, säger Josefine.