Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Josefine Caarle: ”Jag brukar falla för killar som Robin”

Foto: TV3 Play
Foto: TV3 Play

De vann finalen av ”Paradise Hotel – Förspelet”. Men Josefine Caarle, 19, och Robin ”Mos” Andersson, 23, kan också ha vunnit en annan sak – varandras hjärtan.
– Det är svårt att säga om något är på gång än, säger Josefine Caarle.

Årets första bekräftade ”Paradise Hotel”-deltagare heter Josefine Caarle och Robin ”Mos” Andersson. I finalavsnittet av ”Förspelet” kammade de hem segern och nu hintar de blivande dokusåpastjärnorna om att de kan ha vunnit ytterligare en sak. Det ligger nämligen känslor i luften mellan dem.
– Jag brukar falla för killar som Robin. Rent utseendemässigt är han min typ. Jag gillar längre hår, en avslappnad och skön stil och att han har nära till skratt, säger Josefine Caarle om sin dokusåpakollega.

Också Robin ”Mos” Andersson erkänner att det kan bli någonting mellan dem.
– Jag är rätt nöjd över att ha träffat Josefine. Jag gillar blonda, ödmjuka tjejer som skrattar mycket. Inga divor. Så Josefine passar rätt bra in där, säger han.
Är det någonting på gång mellan er?
– Det är svårt att säga än. Vi får se när vi kommer till Mexiko, säger Josefine.

Klart är i alla fall att båda två kommer att delta i höstens säsong av ”Paradise Hotel” och de ser redan fördelar i att redan ha lärt känna varandra utanför huset.
– Absolut. Det är asnice. Vi har en liten hemlighet ihop gentemot de andra deltagarna i huset, säger Josefine.
Kommer ni att vilja bilda par med varandra i tv?
– Jag kan tänka mig att bilda par med Josefine. Ja, absolut, säger Robin.