Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Kristian Täljeblad gör comeback i ”Paradise Hotel”

Foto: TV3 Play
Foto: TV3 Play

Han är tillbaka! I dagens ”Förspelet” gör förra årets tittarfavorit Kristian Täljeblad comeback.
– Man kan ta paradiset från pojken, men aldrig pojken från paradiset, säger han.

Här är stunden alla ”Paradise Hotel”-fans har väntat på. I det första avsnittet av finalveckan på ”Paradise Hotel – Förspelet” återvänder förra årets tittarfavorit till sexsåpan. Kristian Täljeblad är tillbaka – den här gången för att coacha de kommande deltagarna.
– Det känns kul att vara tillbaka i Paradise! Jag har saknat det. Vad är det man brukar säga? Man kan ta paradiset från pojken, men aldrig pojken från paradiset, har Kristian tidigare sagt om sin medverkan i ”Förspelet”.

Se Kristians comeback i klippet nedan!