Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Julia Jämtin bröt ihop i ”Förspelet”: ”Kändes orättvist”

Foto: TV3 Play
Foto: TV3 Play

Talangutmaningen blev för mycket för henne. När deltagarna skulle visa upp sina bästa talanger för ”Förspelet”-juryn bröt Julia Jämtin, 21, ihop – och vägrade.
– Det kändes orättvist, ”Paradise” handlar ju inte om att ha en talang, säger hon nu.

Hon fixade det inte. I finalveckan av ”Paradise Hotel – Förspelet” skulle deltagarna visa upp en talang de besitter för en jury bestående av Samir Badran, Saga Scott, Farao Groth och Emma Knyckare. Men när det blev Julia Jämtins tur brast allt. Hon avbröt utmaningen och försökte sedan lämna rummet.
– Jag har scenskräck. Allt blev för mycket, jag blev för nervös. Så jag gjorde inte utmaningen, för jag pallade inte, säger hon.

Julia, som tidigare berättat att hon skulle ha sex i dokusåpan om hon kom vidare, valde i stället att bara presentera sig för juryn. Kort därefter tvingades hon lämna ”Förspelet” och åka hem.
– Det kändes orättvist och tråkigt att falla på en sådan grej. ”Paradise” handlar ju inte om att ha en talang, säger hon om utmaningen och fortsätter:
– Det är ju inte ”Idol” jag har sökt till. Men jag antar att det är bra underhållning i tv att ha en sådan grej.

Men även om Julia Jämtin var besviken över hur ”Förspelet”-resan slutade för henne, så ångrar hon inte att hon hoppade av och lämnade utmaningen.
– Nej, det gör jag inte. Jag har scenskräck, det är en del av mig, och jag kan inte ändra på det, säger hon.

Foto: TV3 Play
Foto: TV3 Play