Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

Ylva Fogel har hittat kärleken – här är hennes nya kille

Ylva Fogel och Fredrik Lundström Foto: Privat
Ylva Fogel och Fredrik Lundström Foto: Privat

Här är Ylva Fogels, 19, nya pojkvän. Nu avslöjar ”Paradise Hotel”-profilen att hon hittat kärleken i Fredrik Lundström, 25.
– Det är som att få vara med sin bästa vän, that you’re in love with too, säger hon.

Det ligger kärlek i luften. Sedan i tisdags är ”Paradise Hotel”-profilen Ylva Fogel nämligen inte singel längre – utan har en ny pojkvän. Kärleken heter Fredrik Lundström och paret träffades redan för över ett år sedan, men det skulle dröja innan de blev ett par.
– Vi träffades redan förra året, men sedan åkte jag till ”Paradise Hotel” och var borta ett tag. Och när jag kom hem stack han till USA och pluggade där fram till december, så då blev det inget, säger Ylva Fogel.

Men när Fredrik kom hem till Sverige igen fanns känslorna fortfarande kvar och paret började snart ses intensivt igen.
– Det blev seriöst och nu är vi tillsammans. Han är such a good guy, lugn och snäll och tar ner mig på jorden. Jag är the crazy one, så han är bra för mig. Vi har det verkligen bäst ihop, säger hon.
Även om paret officiellt bara har varit tillsammans sedan i tisdags, så har de redan hunnit smita i väg på en kärleksresa ihop. Tidigare i våras höll de handen i Venedig.
– Vi hade inte bestämt oss riktigt för om vi skulle vara ett par då, men det var en jätteromantisk resa och vi har väldigt roligt ihop. Det är som att vara med sin bästa vän, that you’re in love with too, säger hon.

När ”Paradise Hotel”-profilen Saga Scott tidigare i år berättade om sitt förhållande med Adam Lökholm fick hon upprepade kommentarer i sociala medier om att hon borde vara med Kristian Täljeblad från samma såpa i stället. Också Ylvas nya förhållande har fått vissa, engagerade ”Paradise Hotel”-fans att undra.
– Någon enstaka har skrivit ”du ska vara med Kian (Avar) i stället”, men de flesta är snälla och skriver att jag och Fredrik är söta ihop. Men med Kian… That wasn’t even love anyway, säger hon och fortsätter:
– Redan dagen efter att vi kom ut från huset, innan vi åkte hem från Mexiko, så ringde jag Fredrik. Han var den första jag tänkte på. Då fattade jag att jag inte kände någonting för Kian alls.

Och nu, ett år senare, är Fredrik fortfarande den enda Ylva har ögon för:
– Efter ”Paradise Hotel” tänkte jag att jag skulle vara singel… Men så kom Fredrik in i mitt liv. Då ändrades allt, säger hon.