Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Joakim Köhlers oväntade comeback – dyker upp i ”Förspelet”

joakim1

Saga Scott och Samir Badran är tillbaka. Men inte bara de – i gårdagens premiär av ”Paradise Hotel – Förspelet” dyker nämligen en till tidigare deltagare upp: Joakim Köhler, 25.

I går hade ”Paradise Hotel – Förspelet” premiär på TV3 Play. För den som saknat doksåpastjärnorna Saga Scott och Samir Badran blev det ett kärt återseende när de gav sig ut på jakt efter nya deltagare till nästa säsong. Men vad ingen visste var att ytterligare en ”Paradise Hotel”-profil skulle dyka upp – Joakim Köhler.

I en kort sekvens får tittarna se deltagaren skymta förbi med ett tomtebloss i handen, ensam på vad som ser ut att vara en fest.
– Men tja! Ni kom! Fan, jag har väntat på er, utbrister han glatt när Saga och Samir passerar honom. Men de kan inte stanna.
– Vi ska dra, vi har inte tid, meddelar Samir Badran och lämnat Joakim Köhler ensam bland ballonger och alkohol.
– Kan ni inte stanna en liten stund? Okej.. Jag kan kröka själv, säger han besviket med ett tomtebloss i handen.

Joakim Köhler var en av deltagarna i höstens ”Paradise Hotel” och blev bland annat känd för sin fejd med Eric ”Snygg-Eric” Hagberg. Tidigare i vår dök Joakim också upp i TV4 Play:s ”Baren” – där han hade sex med en av deltagarna.