Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

Paow tvingas lämna USA – brände 130 000 kronor

Foto: Ylwa Yngvesson / Expressen
Foto: Ylwa Yngvesson / Expressen

Efter den akuta blindtarmsoperationen – nu tvingas Paulina ”Paow” Danielsson lämna Miami. ”Även om det är 130 tusen fattigare så känner mig jag mig rikare än vad jag någonsin gjort i hela mitt liv”, skriver hon på sin blogg.

Det var för två månader sedan som Paulina ”Paow” Danielsson åkte till Miami. Då var hon tillsammans med Magnus Jamalde – men under resans gång hann de göra slut och bli tillsammans igen flera gånger. För drygt en vecka sedan fördes Paulina Danielsson akut till sjukhus i Miami, efter att ha känt svåra smärtor vid blindtarmen. Hon opererades.
”Det började göra kaosont. Trodde typ att jag skulle dö.” skrev hon då på bloggen.

Nu åker hon hem från USA, men hon verkar inte glad över beslutet.
”Det är med sorg i hjärtat jag gör det, jag mår så fruktansvärt dåligt och har sån separationsångest från alla människor som jag träffat här och som har fått den här tiden och resan till den bästa i mitt liv. Tack för det. Många av er är inte ens svenskar, men ändå tack. Tack som fan”, skriver hon på sin blogg.

Foto: @kattpaow på Instagram
Foto: @kattpaow på Instagram

Det är på grund av sjukdomen som hon tvingas lämna Miami.
”Det är inte för att pengarna börja sina eller för att mitt visum gått ut. Utan det är på grund av sjukdom. Jag kan även säga att jag träffat människor som jag för stunden blivit kär i, kanske för att glömma mitt EX, men det är så värt det.”

Paulina Danielsson skriver att hon totalt bränt 130 000 kronor på den två månader långa resan, men trots det känner hon sig rikare än någonsin.
”Allt på den här resan har varit värt det. Även om det är 130 tusen fattigare så känner mig jag mig rikare än vad jag någonsin gjort i hela mitt liv. Att välja att stanna kvar 5 veckor extra är det bästa valet jag tagit i hela mitt liv”.

Mathilda Olausson