Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

Kan Smail Alihodzic återvända till ”Paradise Hotel”?

Foto: TV3
Foto: Johnny Wohlin / TV3

Är det dags igen? Här är det senaste ryktet om nya säsongen av ”Paradise Hotel”: Smail Alihodzic kan vara klar för en comeback.

I höstas gjorde Smail Alihodzic, 24, succé i ”Paradise Hotel” när han gick ut stenhårt och kallade sig själv för ”den starkaste spelaren i huset” – och lyckades nästan spela sig hela vägen till final. Nu kan det vara dags för returmatch för dokusåpastjärnan. De senaste dagarna har Smail Alihodzic nämligen publicerat ett flertal bilder på sin blogg och sin Instagram föreställande pooler, palmer och stränder – misstänkt likt den miljö i Mexiko där ”Paradise Hotel” spelas in just nu.

LÄS MER: Smail: ”Gifta kvinnor vill ha trekanter med mig”

Bilderna har därför fått fansen att spekulera vilt på sociala medier och många misstänker att Smail kommer att delta i den nya säsongen.
”Basket med några polare, haha, vad leker du? Alla vet att du ska vara med i PH igen…”, skriver en användare.
”Ska du vara med i PH igen?” skriver en annan och får svar från en annan ivrig användare:
”Ja, det ska han!”.
Miljön på bilderna som Smail Alihodzic publicerat är dessutom lik den som återfinns på bilderna som programledaren Malin Gramer lagt upp på sin blogg.

Foto: @smailnascimento på Instagram
Foto: @smailnascimento på Instagram

LÄS MER: Smails snuskiga skämt på Facebook

Förra året väckte både Paulina ”Paow” Danielsson, 21, och Samir Badran, 24, spekulationer när de publicerade bilder som såg ut att vara tagna i Mexiko under inspelningstiden för ”Paradise Hotel”. Då visade det sig att fansens misstankar stämde: ”Paow” kom in som ny deltagare i höstens säsong och Samir deltog under en vecka samt spelade in bakom kulisserna-klipp till eftersnacksprogrammet ”Studio Paradise”. Bilderna hade tagits när de väntade på att komma in på hotellet.
Expressen har sökt Smail Alihodzic.