Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Paulina ”Paow” Danielsson opererad akut i Miami

Foto: @kattpaow på Instagram
Foto: @kattpaow på Instagram

Paulina ”Paow” Danielsson fördes akut till sjukhus i Miami i helgen. ”Paradise Hotel”-vinnaren hade svåra magsmärtor och tvingades till en akut operation.
– Jag spydde tills det inte fanns något kvar. Trodde typ att jag skulle dö, skriver hon på sin blogg.

Paulina Danielsson akutopererades i USA i natt. Bloggerskan, som befinner sig i Miami sedan några månader tillbaka, fördes akut till sjukhus med misstänkt matförgiftning. Något som senare visade sig vara en sprucken blindtarm.
– Jag sa ”jag har aldrig mått så här dåligt eller spytt så här mycket. Och sen så kände jag även att jag hade extremt mycket ondare på höger sida, skriver hon på sin blogg.

Smärtorna började redan i fredags när Paulina Danielsson var ute och festade med sina vänner. Efter att gänget köpt en maträtt innehållande rå fisk ute började ”Paow” få akut ont i magen.
– Det började göra kaosont. Trodde typ att jag skulle dö. Och efter ett tag så började jag att spy, spy och spy samtidigt som jag hade sådana sjuka kramper i magen så att jag låg och grät. Och jag spydde tills det inte fanns något kvar, skriver hon på sin blogg.

Foto: Paulina Danielsson på Facebook
Foto: Paulina Danielsson på Facebook

Paow fördes akut till närmaste sjukhus där hon röntgades och ska ha fått smärtstillande morfin.
– Läkaren kommer in och berättar att min blindtarm har spruckit och att jag måste opereras direkt. Fy fan vad ledsen jag blev. Började gråta och ropade på mamma, skriver hon.

Operationen ska ha gått bra, men Paulina Danielsson tvingas stanna på sjukhuset en extra natt för observation.
– Pendlar mellan att sova och dricka vatten och försöka kolla på film. Men somnar typ direkt. Sen droppet som jag har i armen också piper direkt varje gång jag råkar böja armen eftersom det sitter i vecket så det håller mig vaken, skriver hon.
Paulina mår nu bättre och tackar på sin blogg för allt stöd genom sjukhusvistelsen.
– Jag har världens finaste vänner och läsare som stöttar mig, skriver hon.