Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kristian Täljeblad klar för ”Paradise Hotel – Förspelet”

Foto: Anders Kilander / Johnny Wåhlin (TV3)
Foto: Anders Kilander / Johnny Wohlin (TV3)

Kristian Täljeblad är tillbaka i ”Paradise Hotel”. Han medverkar i finalen av TV3 Plays försäsong ”Förspelet” – tillsammans med en stenhård jury bestående av Saga Scott, Samir Badran, Emma Knyckare och Farao Groth.
– Man kan ta paradiset från pojken, men aldrig pojken från paradiset, säger Kristian Täljeblad.

Det är dags för förspel. Expressen kunde för två veckor sedan avslöja att TV3 Play lanserar dokusåpan ”Paradise Hotel – Förspelet” i vår och nu är premiärdatumet spikat. Den 11 maj drar Saga Scott, 25, och Samir Badran, 24, i gång jakten på nästa dokusåpastjärna. I finalen bilder de en stenhård jury tillsammans med radioprofilerna Emma Knyckare, 27, och Farao Groth, 29, som ska hjälpa dem att avgöra vem som får åka till Mexiko.
– Jag hoppas att många knaspottor söker till programmet. Jag vill hitta en riktig Smail-typ, fast ännu värre, säger Emma Knyckare.

Men Saga och Samir är inte de enda ”Paradise Hotel”-profilerna som kommer att figurera i showen. Nu kan Expressen berätta att även Kristian Täljeblad, 24, som blev tittarnas favorit i höstens säsong, dyker upp.
– Det känns kul att vara tillbaka i ”Paradise”! Jag har saknat det. Vad är det man brukar säga? Man kan ta paradiset från pojken, men aldrig pojken från paradiset, säger Kristian Täljeblad.

Foto: Johnny Wåhlin / TV3
”Förspelet”. Foto: Johnny Wohlin / TV3

Han kommer att medverka i finalavsnittet där han agerar flygande reporter i green room inför avgörandet.
– Jag kommer att ta tempen på deltagarna, tagga dem och fråga saker. Jag är där för att lätta upp stämningen. Jag kände mig nästan lite faderlig när jag såg de nya deltagarna och mindes hur det var innan jag åkte i väg, säger han.

Under den senaste säsongen av dokusåpan hade Kristian Täljeblad och Saga Scott en uppmärksammad relation, men i ”Förspelet” kommer de att hålla allt professionellt.
– Det kändes bra att ses igen, jag och Saga lever ju olika liv nu och hörs inte av längre. Så det var kul att ses, vi höll allt professionellt, säger Kristian.

Det här är ”Paradise Hotel – Förspelet”
Inför årets upplaga av ”Paradise Hotel” kommer tittarna att få följa med programledarna Saga Scott och Samir Badran genom Sverige där de letar efter nya deltagare till dokusåpan. Castingen äger rum i fyra städer: Stockholm, Malmö, Göteborg och Åre. En eller flera personer kommer att kunna direktkvalificeras till dokusåpan. I finalavsnittet medverkar en jury bestående av Emma Knyckare och Farao Groth samt Kristian Täljeblad som sidekick i green room.
”Paradise Hotel – förspelet” kommer att sändas i 10 avsnitt och har premiär på TV3 Play den 11 maj.