Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

”Paradise Hotel”-Jasmine Gustafsson har förstorat brösten

Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures

I januari i år förminskade ”Paradise Hotel”-deltagaren sina omtalade läppar. Men sedan i går har Jasmine Gustafsson, 20, i stället förstorat sina bröst. 
– Det var fett konstigt när man vaknade upp i morse och plötsligt hade tuttar, säger hon.

Det blev en impulsbokning. I går förstorade ”Paradise Hotel”-profilen Jasmine Gustafsson sina bröst på en plastikklinik.
– Jag gick på en konsultation bara för att testa, men direkt efteråt kände jag ”fuck it, nu ska jag göra det här”. Så jag spontanbokade en operation. Jag var inte ens nervös, jag ville bara köra, säger Jasmine.
Men även om bokningen var spontan, så är själva ingreppet någonting som dokusåpastjärnan funderat på länge.
– Jag har velat göra det här hur länge som helst. Ända sedan jag var jätteliten och insåg att mina bröst inte skulle växa mer. Jag har verkligen tänkt på det så länge jag kan minnas, säger hon.

Jasmine började läsa på om möjligheterna att förstora brösten redan när hon var 16 år. Då fick hon veta att hon borde vänta till hon är 20 år – vilket hon är nu.
– Är det någonting på min kropp som jag aldrig har tyckt om så är det brösten. Jag har inte mått dåligt över dem, men jag har aldrig trivts med dem, säger hon och fortsätter:
– Jag älskar skönhetsingrepp. Jag tycker att det är skitbra att man kan ändra det man inte trivs med om man vill. Jag tycker att det är snyggare med större bröst, så jag gjorde det för min egen skull och för min självkänsla.

11149012_10152949135598952_1196276395_n
Foto: Privat

Jasmine har opererat in 400 gram silikon i varje bröst, vilket hon menar är en C-kupa. Men än så länge är de nya brösten svullna efter operationen och tv-profilen tvingas att bära bandage.
– Jag har så jävla ont. Men jag är fett nöjd. Det är värt att det gör fruktansvärt ont just nu, säger hon.
Sedan ”Paradise Hotel” förra året har flera av säsongens deltagare förstorat brösten. Bland annat opererade Michelle Iderborn, 21, sina när hon kom hem från inspelningarna av dokusåpan. Deltagaren Paulina ”Paow” Danielsson, 21, gjorde sina strax före den senaste säsongen av såpan, men har också berättat att hon planerar att ta ut implantaten i vår.

För två månader sedan berättade också ”Paradise Hotel”-profilen Ylva Fogel, 20, att hon förstorat brösten. I natt fanns hon på plats vid Jasmines sida på sjukhuset.
– Jag fick en liten kick när Ylva gjorde brösten. Så nu var hon med mig hela natten, det var jättemysigt. Hon är en sann vän, säger Jasmine.