Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

”Paradise Hotel”-Alexander Wigren har blivit pappa

Foto: TV3 / Privat
Foto: TV3 / Privat

Välkommen till världen, Milian! Nu har årets andra ”Paradise Hotel”-bebis kommit till jorden.
– Vi är lyckligast i världen, säger den nyblivne pappan Alexander Wigren.

I går kunde Expressen berätta att ”Paradise Hotel”-deltagaren Ulrika Forsberg blivit mamma till en son som ska heta Villiam. Nu har den andra ”Paradise”-bebisen anlänt. Klockan 05.09 i natt blev deltagaren Alexander Wigren pappa till en liten son tillsammans med sin flickvän Pernilla Sjödin.
– Vi mår jättebra och allt har gått bra, säger Alexander.

Men förlossningen blev dramatisk. Pojken var planerad att födas den 16 april, men tidigt i morse tvingades Pernilla till ett akutsnitt på sjukhuset.
– Hans hjärtljud sjönk, men han mådde jättebra när han kom ut. Så nu vilar vi och tar igen oss innan livet fortsätter utanför BB, säger Alexander om dramatiken.

Det var i oktober förra året som deltagaren berättade att han och flickvännen väntade tillökning i familjen. Då sa Alexander Wigren också att det väntade tuffa strider om vad den kommande familjemedlemmen skulle heta.
– Svärfar tycker att pojken ska heta Gaylord. Men vi vet ännu inte om det är tvillingar. Då ska en heta Gay och en heta Lord, sa han då.

Men det blev ingen Gaylord. Den nyfödde pojken, som är 51 cm lång och väger 3850 gram, ska i stället heta Milian.
– Vi är lyckligast i världen tillsammans med vår son Milian. Äntligen har han kommit, vår lilla prins, säger Alexander Wigren.