Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

”Paradise Hotel”-Ulrika har blivit mamma

Foto: TV3 / Privat
Foto: TV3 / Privat

Den första ”Paradise Hotel”-bebisen är här! I natt blev Ulrika Forsberg och pojkvännen Alexander Odén föräldrar till en liten son.
– Allt har gått bra och alla tre mår jättebra, säger Ulrika.

Nu har storken kommit till paradiset. Klockan 02.25 i natt blev ”Paradise Hotel”-deltagaren Ulrika Forsberg mamma för första gången. Barnet blev en liten son siom är 51.5 cm lång och väger 3620 gram.
– Han är helt perfekt. Allt har gått bra och alla tre mår jättebra, säger Ulrika Forsberg.
Hon berättar även att förlossningen skedde helt utan bedövning.
– Inga konstigheter dök upp, det var en helt naturlig födsel utan lustgas eller någon annan slags bedövning, säger hon och fortsätter:
– Bara min underbara pojkvän som jag aldrig hade klarat det utan.

Dokusåpaprofilen avslöjar också att hon och pojkvännen Alexander Odén redan har bestämt ett namn på den nyfödde. Det blir en liten Villiam.
– Han är helt perfekt, vår älskade son Villiam, säger hon.
Det var i september förra året som Ulrika Forsberg avslöjade för Expressen att hon och pojkvännen väntade tillökning i familjen.

Tv-profilen och Alexander blev ett par när hon kom hem från ”Paradise Hotel” förra våren ”Paradise Hotel”-profilen har själv nio syskon och 21 syskonbarn.
– Det är som ett eget Paradise Hotel, fast alla är galna på ett annat sätt. Men man kan nästan tro att vårt största intresse också är att ligga. Alla har många barn, sa hon då.

Också ”Paradise Hotel”-deltagaren Alexander Wigren kommer att bli pappa i vår. I oktober berättade han att barnet är planerat att födas den 16 april.

Följ @expressenparadiset på Instagram för senaste nytt om ”Paradise Hotel”.