Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

Eric Hagberg blir modell – i USA

Foto: @erichagberg på Instagram
Foto: @erichagberg på Instagram

”Jag vill satsa på modellkarriären”. Så sa Eric Hagberg, 20, efter att han vann förra årets ”Paradise Hotel” – nu har drömmen gått i uppfyllelse. I går blev han signad av en modellagentur i USA.
– Jag är så sjukt lycklig, jag har drömt om detta sedan barnsben, säger han.

I december förra året stod det klart att Eric Hagberg, 20, och Paulina ”Paow” Danielsson, 21, vunnit dokusåpan ”Paradise Hotel”. De fick dela på en halv miljon kronor – och Eric berättade då för Expressen att han ville använda sina pengar för att uppfylla sin dröm att bli modell. Och nu, tre månader senare, har drömmen gått i uppfyllelse. I går skrev Eric på ett kontrakt med en amerikansk modellagentur.
– Jag är så sjukt lycklig. Jag har drömt om detta sedan barnsben, säger Eric Hagberg.

Just nu befinner sig ”Paradise Hotel”-vinnaren i Miami tillsammans med Paulina Danielsson. Utåt sett har han varit på en bartenderskola – men hans hemliga fokus har hela tiden varit att sälja in sig som modell på andra sidan Atlanten.
– Jag har gått till flera modellagenturer här borta. De första två gillade mig, men eftersom jag inte har något visum blev det inget. Men den tredje agenturen älskade mig totalt, så jag har skrivit kontrakt och nu ska de fixa visum till mig, säger han.

Och det är inte allt. Enligt Eric kommer agenturen, som heter Front Management, att skicka honom till Sydkorea, London och Milano på modelljobb de närmaste sex månaderna. Efter det ska hans visum vara klart – och då lämnar han Sverige.
– Det är högst sannolikt att jag flyttar till USA då. Jag ska rocka New York och Los Angeles! Det är så sjukt, men Armani och Ralph Lauren är redan intresserade av mig. På tisdag ska jag gå min första catwalk, säger han och fortsätter:
– Jag är så sjukt glad. Det känns helt overkligt.