Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

Efter uppbrottet – Paulina ”Paow” Danielsson och Magnus Jamalde är ihop igen

Foto: @kattpaow på Instagram
Foto: @kattpaow på Instagram

De blev ihop och gjorde slut bara sex dagar senare. Men nu har Paulina ”Paow” Danielsson och Magnus Jamalde hittat tillbaka till varandra.
– Vi är tillsammans igen. Det blev lite förhastat, det tog inte slut för att vi inte var kära, utan för att vi bråkade, säger hon.

För drygt en vecka sedan kunde Expressen berätta att ”Paradise Hotel”-vinnaren Paulina ”Paow” Danielsson, 21, och dansaren Magnus Jamalde, 26, var ett par. Efter att ha dejtat varje dag i två månader valde de att gå ut offentligt med sin kärlek.
– Jag är jättekär i honom. Jag har aldrig känt så starkt för någon som jag gör nu. Vi klickar på så många plan och han är perfekt för mig. Han är tio… Nej, han är hundra poäng. Han får full pott, sa hon då.

Men bara sex dagar efter att de gått ut med sin kärlek och ändrat relationsstatus på Facebook var förhållandet över.
”Jag känner mig lite ledsen. Jag och min kille har gjort slut. Det är en förlust, han var grym. Men jag kan inte ha någon som jag har så delade meningar med”, skrev hon då på sin blogg och Magnus Jamalde bekräftade uppbrottet på sin Instagram.

Men nu har vinden vänt – och Paulina och Magnus är åter ett par. Nu berättar Paow, som sedan en vecka befinner sig i Miami tillsammans med ”Paradise Hotel”-vinnaren Eric Hagberg, om återföreningen.
– Vi är tillsammans igen. Det blev lite förhastat, samma dag som jag åkte i väg till Miami bråkade vi och hann inte riktigt bli sams. Det tog ju inte slut för att vi inte var kära, utan för att vi bråkade, säger hon till Expressen.

I ett inlägg på sin blogg skriver hon vidare om återföreningen.
”Nu är allt löst. För i slutändan så vet jag vad som är rätt. Och det är han, och det är vi ense om. Jag är så extremt kär i honom. Och jag vet att jag bara vill ha honom”, skriver hon.

Magnus Jamalde publicerade också i går en bild där han och Paow kysser varandra på Instagram med orden ”Det var suddigt men ju mer jag är med dig desto klarare blir allt.” Paulina Danielsson berättar även att hon snart kommer att få besök på andra sidan Atlanten.
– Jamalde kommer och hälsar på mig här snart, säger hon.

Gilla Expressen Nöje på Facebook och följ @ExpressenParadiset på Instagram.