Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Paradise Hotel”-profiler uppges klara för ”Ex on the beach”

Emelie Rydberg uppges delta. Foto: TV3
Emelie Rydberg uppges delta. Foto: TV3

Paulina ”Paow” Danielsson fick inte vara med. Men här är tre andra deltagare som uppges vara klara för Kanal 11:s dokusåpa ”Ex on the beach”. Och håll i dig – två av dem har också ”Paradise Hotel”-koppling.

Nya dokusåpan ”Ex on the beach”, som sänds på Kanal 11 i vår, ville ha med Paulina ”Paow” Danielsson. Dokusåpastjärnan, som så sent som i december vann TV3:s ”Paradise Hotel”, ville vara med men stoppades – enligt henne – av TV3.
– Jag skulle ha varit med. De erbjöd mig jättemycket pengar och för min del vore det bra marknadsföring att vara med. Men jag fick inte för ”Paradise hotel”-produktionen. Det är sandlådenivå, säger hon.

Men även om tittarna inte kommer att få se Paulina Danielsson på paradisön i Karibien där ”Ex on the beach” utspelar sig, så är flera andra mer eller mindre kända namn vara klara. Enligt uppgift medverkar bland andra Elin Hagberg, tvillingsyster till Eric Hagberg som vann ”Paradise hotel 2014”, i dokusåpan.
– Hon är med, säger en uppgiftslämnare.

Och Elin Hagberg är inte den enda deltagaren med ”Paradise Hotel”-koppling. Också Emelie Rydberg, som deltog i ”Paradise hotel 2013” där hon hade sex med Samir Badran och startade ett slagsmål, ska medverka i den nya sexsåpan. Dessutom ska tittarna få se Sara Bolay, som tävlat i ”Miss World Sweden”, i programmet.
Dan Panas, presschef för Kanal 5 och Kanal 11, vill dock varken bekräfta eller dementera några deltagare.
– Vi pratar aldrig om castingen. Vi är jättenöjda med vår cast och kommer att presentera den om ett par veckor, säger han.