Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

Saga Scott: ”Jag är jättekär i Adam Lökholm”

Foto: Privat
Foto: Privat

Här är årets ”Paradise Hotel”-romans. Nu avslöjar Saga Scott, 25, att hon hittat kärleken i deltagaren Adam Lökholm, 21.
– Jag är jättekär i honom. Jag är lycklig nu, säger hon.

Det har gått två månader efter att ”Paradise Hotel” tog slut. Expressen skrev om romansryktet redan i december – men först nu avslöjar Saga Scott att en av de andra deltagarna fångat hennes hjärta, nämligen Adam Lökholm.
– Jag är kär i honom. Jättekär. Det bara hände. Du vet, det känns som när man hittar en riktigt, riktigt bra vän som man bara klickar med och känner ”var fan har du varit hela mitt liv?”. Precis så, fast han är ingen vän. Det är kärlek, säger Saga Scott.
– Jag är jättekär i henne. Vi dejtar och trivs jättebra med varandra, säger Adam Lökholm.

Både Saga och Adam medverkade i höstens säsong av dokusåpan, men under vistelsen i Mexiko slog det inte direkt gnistor om dem. Tvärtom.
– Vi hade ingen connection alls inne i huset. Vi tänkte verkligen inte på varandra på det här sättet. Sedan… Bara hände det. Det är så otippat. Det hände utan att jag tänkte på det, säger Saga Scott.
Det var först i november förra året när de återsåg varandra ute på ett bergig som det sa klick. Sedan dess har de dejtat i hemlighet och pendlat mellan Klippan i Skåne, där Saga bor, och Göteborg, där Adam bor.
– Vi träffas väldigt mycket, det har vi gjort i tre-fyra månader. Vi har bott hos varandra i längre perioder och vi tycker om varandra mycket, säger Adam.

Under hela hösten var det dock en annan kille som fångade Saga Scotts hjärta. Tittarna fick följa hur hon och Kristian Täljeblad, 24, bråkade och blev sams under hela säsongen av ”Paradise Hotel” – en relation som fortsatte även efter att kamerorna slocknat. Fansen har sedan dess hoppats på att de skulle bli ett par efter såpan.
– Folk har skrivit ”nää, du ska vara med Kristian och ingen annan”. Men jag har gått vidare med mitt liv och Kristian med sitt. Och nu har jag träffat en fantastisk kille som jag är lycklig med och tycker om sjukt mycket, säger Saga Scott och fortsätter:
– Så jag bryr mig inte om vad folk säger. Jag vet vem det är jag tycker om.

Ps. Glöm inte att följa Expressen Paradiset på Instagram (@expressenparadiset) och på Snapchat (@exparadiset).