Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

”Paradise hotel”-Ylva opererar brösten

ylva

Hon hade tänkt på det länge, men för några veckor sedan bestämde sig Ylva Fogel. I måndags opererade hon brösten större.
– Jag tycker det passar bättre in på min kropp, jag har ändå rumpa och så. Jag kände att det var rätt tillfälle nu när allt med ”Paradise hotel” har lugnat ner sig. Det är inte så att jag gått och skaffat mig två melonas, de passar min kropp, säger hon.

På tisdagen åkte Ylva Fogel, 19, hem efter en natt på kliniken.
– Det är väldigt många som gjort skitstora pattar, jag kanske kan vara ett bra exempel på att man inte behöver göra så stora bröst, säger hon.

I dagarna ska Ylva börja blogga – men också ta det mer lugnt nu efter operationen. Det har blivit en del av det fartfyllda livet senaste halvåret. Utöver de två månaderna under inspelningen har hon periodvis efter programmet festat fyra gånger i veckan och åkt runt i hela Sverige.

Men nu är det alltså slut på det galna festandet med barturnéer.
– Det är skönt att det börjar lugna ner sig nu. Jag tycker att det varit jobbigt att man åker runt på barturnéerna, det är jättekul att träffa fans och folk, men jag är trött på att festa. Jag är trött på att höra klubbmusik dunkande, im done with it.

Nu kommer fansen via bloggen kunna följa livet efter ”Paradise Hotel”, med vardag, träning, mode och resor. Så mycket ”Paradise hotel” blir det däremot inte.
– Jag vill inte hänga kvar i något som för det första utspelade sig för snart ett år sedan. It was a game och jag är inte den som jag var där inne, jag vill att folk ska lära känna den riktigt Ylva, säger hon.

Ylva har också flera, hemliga, projekt på gång.
– Det kommer bli väldigt, väldigt kul. Men jag vågar inte säga någonting nu, jag vill inte get in trouble. Det kommer bli en helt ny inriktning nästan, och lite mer seriöst om man säger så.

Av: Emma Malmlöf