Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Rebecca Stella om årets säsong av ”Studio Paradise”

Foto: expressen.se/rebeccastella
Foto: expressen.se/rebeccastella

Efter 19 avsnitt – nu är årets säsong av ”Studio Paradise” slut. Nu berättar Rebecca Stella allt om upptågen med ”Paradise Hotel”-deltagarna framför – och bakom – kameran.
– Av deltagarna så överraskade Ylva mig mest, säger programledaren.

Det har varit en rekordlång säsong av både ”Paradise Hotel” i TV3 och ”Studio Paradise” i TV3 Play. I onsdags natt gick båda programmen i mål. För Rebecca Stella Simonsson, som tillsammans med Salvatore ”Salvan” Scappini lett eftersnacksprogrammet ”Studio Paradise” varje vecka, har hösten varit intensiv.
– Säsongen har varit väldigt lång, men också händelserik och spännande. Jag ser det här året som året då ”Paradise Hotel” fick sin bekräftelse för hur bra och välproducerat det är, säger hon och fortsätter:
– ”Studio Paradise” had varit en megasuccé. Att få vara med och jobba upp ett helt nytt studioformat som detta kan bara beskrivas som magiskt. Vi har gjort något väldigt stort tillsammans. Det är en härlig känsla.

Nu när säsongen är över kan Rebecca Stella också avslöja hur ”Paradise Hotel”-deltagarna var att ha som gäster i soffan. Hennes två favoriter var Saga Scott, 25, och Kristian Täljeblad, 24.
– De är kul för de har någon slags hatkärlek till varandra och det är mysigt att följa. Roligast är när deltagarna vågar bjuda på sig själva och säga hur det är och hur de känner på riktigt. Att komma till studion och spela Allan Ballan tjänar ingen på, säger Rebecca Stella.

Vem av deltagarna har överraskat dig mest?
Ylva (Fogel) var helt klart den som överraskade mig mest. Jag tyckte vissa stunder att hon inte betedde sig helt okej i programmet, men när hon kom till studion första gången för att vara stöd för Michelle som precis åkt ut – då blev jag kär, säger Rebecca Stella och fortsätter:
– Ylva har en bubblande personlighet och tar för sig på rätt sätt.

Under säsongen har de utröstade deltagarna också fått presenter när de besökt ”Studio Paradise”. Bland annat fick Kristian Täljeblad en stor nallebjörn och Chris Olsson och Amandus Allstadius fick dela på varsin halva av ett hjärtformat smycka där Saga Scotts namn var ingraverat. Men det finns en present som Rebecca Stella minns lite extra.
– Den där årsförbrukningen toalettpapper vi gav till Smail (Alihodzic) för att vi tyckte att han hade gått från att vara husets kalla spelare till en liten mjukis som grät om vartannat, den tyckte jag var väldigt kul. Men jag kanske har dålig humor, säger hon.

Till sist, frågan alla tittare vill ha svar på: Kommer ”Studio Paradise” tillbaka nästa säsong av dokusåpan?
– Vad vore Paradise Hotel utan Studio Paradise? säger hon.