Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

Hemliga kärleksmötet mellan Evelina och Calle

Foto: TV3
Foto: TV3

I onsdags tvingades Calle Åberg, 21, lämna ”Paradise Hotel”. Men det var inte bara tårar och sorg – det ledde också till en hemlig återförening med Evelina Szigeti, 23.
– Det var helt underbart. Vi blev som ett kärlekspar, säger Calle.

Han lämnade hotellet i tårar. Men sorgen blev inte långvarig för Calle Åberg. Efter att han fått lämna ”Paradise Hotel” i onsdags fick han nämligen återse Evelina Szigeti, 23, utanför hotellet.
– Det var helt underbart. Vi hängde jättemycket efter att vi båda hade åkt ut. Vi hade det så bra, jag hade längtat efter henne skitmycket, säger Calle.

Calle och Evelina inledde en romans inne på hotellet, som sedan avbröts när Paulina ”Paow” Danielsson, 21, gjorde entré. Efter att de båda hade åkt ut väntade de på att resa tillbaka till Sverige och då började känslorna blomstra igen.
– I början trodde ju Evelina att jag hade blåst henne i spelet, men sedan pratade vi och kom varandra nära. Vi blev som ett kärlekspar, som nya. Det fanns känslor mellan oss, säger Calle.

Också Evelina medger att hon blev glad över att återse Calle utanför hotellet.
– Jag blev glad över att se honom, jag tycker om honom. Det är klart som fan att det blev lite känslor när vi sågs igen. Det var lite mysigt, säger hon.

I dag är Evelina och Calle dock inte ett par, utan enbart vänner. Evelina är kompis-sambo med Freddie Johansson, 24, från ”Paradise Hotel” och Calle är singel, men har setts mysa tillsammans med Paulina Danielsson hemma i Sverige.